Зарядно устройство 3в1 за Apple продукти

цена
18,1 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
21,7 лв.
транспорт:
Безплатна доставка
sklad-krytoland:
ANO
tisk-krytoland:
NE
склад:
На склад при доставчика
оценка:
5
брой оценяващи:
1909
Гаранция:
24 месеца
Брой на изходите:
2
изход:
DC 5V 2.1A
Съдържание на опаковката:
Адаптер за зареждане + кабел за зареждане + адаптер за кола за бързо зареждане
Честота:
50-60 Hz
sklad-pocet:
1
бр

Ако сте на път постоянно и имате нужда да зареждате вашите Apple устройства на всяко място, тогава зарядното устройство 3в1 със зарядно за кола, адаптер и кабел с Lightning конектор от Caseland.bg е точно това, от което се нуждаете. Този продукт предлага бързо и надеждно зареждане на вашите Apple устройства, без да ви е необходимо да носите няколко зарядни устройства.

Зарядното устройство 3в1 със зарядно за кола, адаптер и кабел с Lightning конектор е изработено от висококачествени материали, които гарантират дълготрайност и надеждност на продукта. Също така, благодарение на своето компактно и удобно за пренасяне изпълнение, това зарядно устройство е перфектният избор за пътници и хора, които са в движение.

Caseland.bg предлага лесен и бърз начин на пазаруване за всички свои клиенти. Ние сме ангажирани да предоставяме най-добрите продукти за нашите клиенти на конкурентни цени. Освен това, ние предлагаме безплатна доставка за поръчки над определена сума и 30-дневен гаранционен период, за да ви дадем допълнителна сигурност при покупката.

Не се колебайте да се свържете с нас за всички въпроси и запитвания. Нашите опитни и компетентни консултанти ще ви помогнат да изберете най-добрият продукт за вашите нужди. Поръчайте зарядното устройство 3в1 със зарядно за кола, адаптер и кабел с Lightning конектор от Caseland.bg днес и вие ще получите надеждно и удобно зареждане на вашите Apple устройства във всяка ситуация.

Това зарядно устройство е снабдено с вградена защита от късо съединение, пренапрежение и прегряване, което гарантира сигурността на вашите устройства по време на зареждане. Така можете да бъдете спокойни, че вашите Apple устройства са защитени, докато са свързани към това зарядно устройство.

Зарядното устройство 3в1 със зарядно за кола, адаптер и кабел с Lightning конектор е съвместимо с различни Apple устройства, включително iPhone, iPad и iPod, което го прави удобен за употреба в домашни условия или по време на пътуване. Кабелът с Lightning конектор се включва директно в устройството и е достатъчно дълъг за да можете да зареждате устройствата си, докато ги използвате в същото време.

Независимо дали сте на път или в домашни условия, това зарядно устройство ще ви предостави бърз и надежден начин за зареждане на вашите Apple устройства. За да закупите зарядното устройство 3в1 със зарядно за кола, адаптер и кабел с Lightning конектор от Caseland.bg, посетете нашия онлайн магазин и добавете продукта към вашата кошница. Нашата екип от професионалисти ще ви достави продукта възможно най-бързо, за да можете да се насладите на неговите предимства веднага.

 

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >