Зареждащ комплект с кабел USB Type-C - Бял

цена
12 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
14,5 лв.
tisk-krytoland:
NE
sklad-krytoland:
ANO
транспорт:
Безплатна доставка
склад:
На склад при доставчика
оценка:
5
брой оценяващи:
1909
Гаранция:
24 месеца
Брой на изходите:
1
изход:
DC 5V 2A
Съдържание на опаковката:
Адаптер за зареждане + кабел за зареждане
Честота:
50-60 Hz
sklad-pocet:
-1
бр

Ако сте на пазара за нов комплект за зареждане на вашия телефон, имаме нещо специално за вас - зареждащ комплект с кабел USB Type-C в бял цвят. Този комплект е идеален за всички, които използват смартфони с USB Type-C порт, като например Samsung Galaxy, Google Pixel или OnePlus.

Комплектът включва кабел с USB Type-C вход и USB изход, който ви позволява да зареждате своя телефон бързо и ефективно. Кабелът е с дължина 1 метър, което го прави достатъчно дълъг за да можете да използвате устройството си докато зареждате.

Комплектът за зареждане е снабден с всички необходими функции за безопасно зареждане, включително защита срещу късо съединение и пренапрежение. Така можете да зареждате устройството си с увереност, че е защитено от всякакви повреди.

Не се колебайте да си поръчате този зареждащ комплект с кабел USB Type-C в бял цвят от нашия онлайн магазин. Ще бъдете изцяло удовлетворени от бързото и ефективно зареждане на вашия телефон.

Ако искате да имате зарядно устройство, което ще може да зарежда вашето устройство бързо и ефективно, този зареждащ комплект с кабел USB Type-C е точно това, от което се нуждаете. С тази комбинация от зарядно устройство и кабел можете да зареждате всяко устройство, което разполага с USB Type-C порт, като например смартфони, таблети, лаптопи и др.

Комплектът включва зарядно устройство и кабел, всичко необходимо, за да можете да зареждате устройствата си навсякъде и по всяко време. Зарядното устройство има входно напрежение от 100-240V, което го прави съвместимо с електрическата мрежа в почти всички страни. Кабелът е дълъг 1 метър и е изработен от висококачествени материали, които му осигуряват здравина и дълготрайност.

Зарядното устройство поддържа бързо зареждане, като може да зареди вашето устройство до 50% за около 30 минути. Това е особено полезно, когато сте в бързо движение и имате ограничено време за зареждане на устройството си. Кабелът е също създаден да осигури бързо зареждане и да ви осигури бързо и безпроблемно свързване към устройството ви.

Този зареждащ комплект с кабел USB Type-C е съвместим с широка гама от устройства, което го прави идеален за дома, офиса или пътуванията ви. Вземете го сега и бъдете сигурни, че вашето устройство ще е винаги заредено и готово за употреба.

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >