Swissten зарядно устройство 2.1A с кабел USB-C

цена
18,1 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
21,7 лв.
транспорт:
Безплатна доставка
tisk-krytoland:
NE
sklad-krytoland:
ANO
склад:
На склад при доставчика
оценка:
5
брой оценяващи:
1909
Гаранция:
24 месеца
sklad-pocet:
8
бр

Ако пътувате често и искате да имате надеждно и бързо зарядно устройство за вашите мобилни устройства, то Swissten cestovní nabíjecí adaptér е идеалното решение за вас.

Зарядното устройство Swissten е снабдено с два USB порта, които могат да доставят висок изходен ток от 2,1А. Това означава, че вашите устройства ще се зареждат бързо и ефективно. В допълнение, той е съвместим с много различни устройства, включително телефони, таблети, камери и много други.

Комплектът на Swissten включва и USB/USB-C кабел с дължина 1,2 метра, който е идеален за свързване на вашите устройства с адаптера. Това означава, че няма да трябва да се притеснявате за закъснения при зареждане, поради лоша свързаност на кабелите.

Swissten зарядно устройство  е лесено за пренасяне и е идеален за пътувания, тъй като е компактен и не заема много място в чантата или куфара. Той е бял и неговата външност се вписва перфектно във всяко пространство.

Това зарядно устройство е снабдено с висококачествени материали и е изработено от Swissten, един от водещите производители на аксесоари за мобилни устройства. Това означава, че можете да бъдете уверени, че този продукт е надежден, качествен и ще ви служи дълго време.

В заключение, Swissten зарядно устройство е идеалното решение за зареждане на вашите мобилни устройства, докато сте на път. С два USB порта и висок изходен ток от 2,1А, този адаптер е способен да зарежда множество устройства едновременно и бързо. В комплектът ще откриете и USB/USB-C кабел, който е идеален за свързване на вашите устройства с адаптера.

 

 

 

имо от това дали пътувате често или не, Swissten cestovní nabíjecí adaptér е изключително полезен аксесоар, който ще ви спести време и ще ви осигури бързо и ефективно зареждане на вашите мобилни устройства, независимо къде се намирате.

Също така, този адаптер е подходящ не само за пътувания, но и за употреба в офиса или у дома, особено ако имате няколко мобилни устройства, които трябва да зареждате едновременно. Благодарение на своята двойна USB функция, можете да зареждате две устройства едновременно, като се осигурява бързо и ефективно зареждане на всяко едно от тях.

С други думи, Swissten cestovní nabíjecí adaptér е много удобен и практичен аксесоар за всеки, който иска да има надежден и ефективен начин за зареждане на своите мобилни устройства. Не само, че е лесен за употреба и пренасяне, но също така е снабден с висококачествени материали, които гарантират неговата дълготрайност и надеждност.

Ако искате да се осигурите с качествен и надежден заряден адаптер, който може да зарежда две устройства едновременно и да ги зарежда бързо и ефективно, Swissten cestovní nabíjecí adaptér е идеалният продукт за вас.

 

Smart IC

 

 

 

Smart IC е технология, която има предимството да оптимизира зареждането на свързаните устройства. При зареждането на две устройства, изходният ток се разделя така, че зареждането им да е възможно най-щадящо спрямо скоростта на зареждане.

Тази технология се използва в множество зарядни устройства за мобилни телефони, таблети и други електронни устройства. С нея зарядните устройства автоматично регулират изходния ток, за да се побере максимално ефективност на зареждането на свързаните устройства.

Основната цел на Smart IC е да подобри производителността и да удължи живота на батериите на устройствата, като същевременно гарантира бързо и ефективно зареждане. Тази технология е също така много полезна, когато зареждате различни устройства с различни нужди за зареждане.

Например, ако зареждате телефон с по-малка батерия заедно с таблет с по-голяма батерия, Smart IC ще регулира изходния ток, за да се заредят и двата устройства с най-оптимална скорост.

В заключение, технологията Smart IC е важно и полезно допълнение към зарядните устройства, която гарантира оптимално зареждане на свързаните устройства. Тя може да спести време, да подобри производителността и да удължи живота на батериите на множество електронни устройства.

 

.

IN: 100-240V

OUT:2100mAh

POWER: 10,5W

кабел 1,2m

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >