Зарядно устройство за iPhone, Type-C към lightning - Бяло

цена
21,7 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
26,1 лв.
транспорт:
Безплатна доставка
sklad-krytoland:
ANO
tisk-krytoland:
NE
склад:
На склад при доставчика
оценка:
5
брой оценяващи:
1909
Гаранция:
24 месеца
Брой на изходите:
1
вход:
100-240 VVAC, 0.5A 50/60 Hz
изход:
5V-3A / 9V-2A / 12V-1.5A
Съдържание на опаковката:
Адаптер за зареждане + кабел за зареждане
sklad-pocet:
8
бр

Зарядно устройство за iPhone, Type-C към lightning - Бяло Иновативен заряден комплект за мобилни телефони iPhone, който може да се свърже към адаптера чрез USB-C конектор, а на края ще откриете иновативен lightning конектор за смартфони от Apple, който е по-бърз от стандартните модели. Този кабел може да се използва и за свързване с иновативни лаптопи или за необичайно прехвърляне на файлове между устройства.

В комплекта ще откриете адаптер на Apple, кабел с дължина 1 метър и информационен лист на английски език. Според вашите нужди можете да добавите и бързозарядни кабели за по-бързо зареждане или дори модел 3в1, с който можете да свържете всички необходими устройства едновременно. Лекото неудобство е, че този кабел не може да се свърже с повечето модели на powerbank, така че при дълги пътувания ще трябва да закупите друг модел, подходящ за съответната powerbank. В Krytoland.cz предлагаме голям избор от такива и подобни аксесоари, така че не се колебайте и поръчайте всичко необходимо още днес.

Това зарядно е иновативен комплект за зареждане на мобилни телефони от Apple с помощта на USB-C конектор и lightning порт, който е по-бърз от стандартните модели. Кабелът може да се използва и за свързване с иновативни лаптопи или за необичайен пренос на файлове между устройствата.

Комплектът включва Apple адаптер, 1 метров кабел и информационен лист на английски език. Можете да добавите бързо зареждащ кабел или дори 3в1 модел, който позволява свързването на всички нужни устройства едновременно. Единствената малка недостатъчност е, че този кабел не може да бъде свързан с повечето модели на външни батерии, така че трябва да закупите подходящ кабел за съответната Powerbankа. На CaseLand.bg предлагаме голям избор от такива и подобни аксесоари, затова не се колебайте и поръчайте всичко, което ви е нужно вече днес.

 

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >