Бързо зареждащ комплект с USB-C изход и вход - Бял

цена
24,2 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
29 лв.
tisk-krytoland:
NE
sklad-krytoland:
ANO
транспорт:
Безплатна доставка
склад:
На склад при доставчика
оценка:
5
брой оценяващи:
1909
Гаранция:
24 месеца
изход:
5V-3A / 9V-2A / 12V-1.5A
Брой изходи (USB-C):
1
вход:
100-240VVAC 0.5A 50/60Hz
Съдържание на опаковката:
Адаптер за зареждане + кабел за зареждане (USB-C/USB-C)
sklad-pocet:
985
бр

 

 

 

Иновативен заряден комплект с USB-C порт от двете страни, подходящ за повечето нови модели смартфони с операционна система Android, като например Xiaomi, Huawei или Realme. Повечето нови лаптопи предлагат USB-C порт преди класически USB, така че можете да прехвърляте файлове между смартфона и такъв компютър, според нуждите си.

В комплекта ще намерите класически адаптер, 1 метров кабел с два USB-C порта и инструкции на английски език. Към този комплект може да се добави по желание бързо зареждащ кабел с USB-C порт от двете страни или 3-в-1 модел, който ви позволява да зареждате едновременно повече устройства с други портове, или ако притежавате два или повече мобилни телефона, да ги зареждате посредством един кабел. Разгледайте офертата на Caseland.bg и изберете всичко необходимо вече днес!

Този заряден комплект е изключително практичен за хора, които използват множество устройства, особено когато са в движение. Компактният дизайн на комплекта го прави идеален за пътувания и пренасяне.

Без да се налага да носите различни кабели и адаптери за всяко устройство, можете да зареждате всичко с един комплект. Бързото зареждане ще ви спести време и усилия, особено когато сте в спешна ситуация или когато се борите с ограничен брой свободни места за зареждане.

Комплектът е лесен за използване и съвместим с много устройства. Той ще ви даде увереността, че можете да зареждате всичко, където и да сте, без да се притеснявате за съвместимостта на устройствата си.

С този комплект за зареждане, вече няма да се чувствате безпомощни, когато батерията на устройството ви се изчерпи. Поръчайте го сега и никога повече няма да се чувствате разочаровани, когато имате нужда от зареждане в движение!

 

 

 

Комплектът се предлага в бял цвят, който изглежда стилно и елегантно. Кабелът е дълъг 1 метър, което е достатъчно за да можете да зареждате устройствата си без да ги оставяте в неподходящи места.

Включените в комплекта два USB-C порта го правят много удобен и универсален. Можете да го използвате както за зареждане на смартфони и таблети, така и за пренос на данни между устройства.

Ако имате нужда от още гъвкавост, можете да добавите бързозареждащ кабел с USB-C порт на двете страни, който ще ви даде възможност да зареждате устройствата си много по-бързо. Или ако имате няколко устройства с различни портове за зареждане, можете да изберете 3в1 модела, който ви позволява да зареждате три устройства едновременно.

С този заряден комплект, можете да бъдете сигурни, че вашите устройства винаги ще бъдат заредени и готови за употреба. Независимо дали сте в движение, на работа или в домашни условия, този комплект ще ви предостави необходимата гъвкавост и удобство, за да се погрижите за всичките си устройства без усилие. Поръчайте го сега и се наслаждавайте на бързо и лесно зареждане!

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >