Зарядно устройство за iPhone

цена
12 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
14,5 лв.
sklad-krytoland:
ANO
транспорт:
Безплатна доставка
tisk-krytoland:
NE
склад:
На склад при доставчика
оценка:
5
брой оценяващи:
1909
Гаранция:
24 месеца
Брой на изходите:
1
изход:
AC5V/1.0(Auto Detect)
Съдържание на опаковката:
Адаптер за зареждане + кабел за зареждане
Честота:
50-60 Hz
sklad-pocet:
3
бр

 

 

 

Белият заряден комплект за iPhone е стандартен комплект за зареждане на iPhone, който може да бъде свързан към електрическата мрежа и предлага кабел с USB свързване от едната страна, докато от другата страна може да бъде използван стандартен iPhone конектор, така че да можете да го свържете лесно към настолен компютър или например powerbank и да сте винаги готови.

В комплекта ще намерите Apple адаптер, 1 метров кабел с порт за iPhone смартфони и брошура на английски език. Можете да добавите към този комплект и бързо зареждащ кабел или модел 3в1, който ви позволява да зареждате няколко устройства едновременно с вашия смартфон. В CaseLand.bg предлагаме широка гама от такива и подобни аксесоари, така че не се колебайте и поръчайте всичко необходимо вече днес.

 

 

 

Зарядният комплект е идеален за всеки, който търси лесен начин за зареждане на своя iPhone. Също така е идеален за хора, които са често в движение и имат нужда от бързо и ефективно зареждане на своите устройства. Комплектът е много лек и компактен, което го прави лесен за пренасяне навсякъде.

Също така, зарядният комплект за iPhone е съвместим с различни модели на Apple устройства и ви гарантира бързо и ефективно зареждане на вашия смартфон. Ако сте загубили вашия оригинален заряден адаптер, или просто търсите един лесен начин за зареждане на своя iPhone, този комплект е точно за вас.

Зарядните комплекти са важен аксесоар за всеки смартфон, особено за тези, които се ползват от технологиите в повечето време. Те са идеални за зареждане на вашия телефон в офиса, вкъщи или докато сте в движение. Също така, те могат да бъдат използвани за зареждане на други устройства, като таблети, игрални конзоли или дори вашия лаптоп.

Когато избирате заряден комплект за вашия iPhone, винаги трябва да проверявате съвместимостта му с вашия модел на устройството. Освен това, можете да изберете и различни дизайни и цветове, за да намерите този, който най-добре отговаря на вашите нужди и предпочитания.

 

 

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >