Swissten зарядно устройство 2.1A с кабел Micro USB 1м - Бяло

цена
18,1 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
21,7 лв.
tisk-krytoland:
NE
sklad-krytoland:
ANO
транспорт:
Безплатна доставка
склад:
На склад при доставчика
оценка:
5
брой оценяващи:
1909
Гаранция:
24 месеца
sklad-pocet:
3
бр

Винаги е добре да имате качествено зарядно устройство, когато сте в движение. Това е точно това, което предлага Swissten - ултра компактна и бърза зарядка за вашите мобилни устройства, където и да сте.

 

 

 

Това зарядно устройство е снабдено с мощен изход от 2.1A, който ви дава възможност да заредите вашето устройство бързо и ефективно. Кабелът Micro USB с дължина 1 метър, включен в комплекта, ви дава достатъчно дължина за удобство, без да ви затруднява.

Swissten зарядното устройство е изработено от висококачествен материал и е наистина издръжливо. Той е създаден, за да ви служи дълго време, като същевременно остава компактен и лесен за пренасяне.

Така че, ако търсите надеждно и удобно зарядно устройство за вашето мобилно устройство, Swissten зарядното устройство е прекрасен избор. Снабдено с всичко необходимо за бързо зареждане на вашето устройство, то е перфектният партньор за всички вашите приключения.

 

 

 

Зарядното устройство Swissten е идеалното допълнение към вашето мобилно устройство. С бързото зареждане до 2.1A можете да заредите вашето устройство бързо и лесно, докато сте в движение.

С този компактен дизайн, това зарядно устройство е перфектно за пътувания или за употреба в офиса. Той идва с 1 метров кабел с Micro USB конектор, който е идеален за зареждане на смартфони, таблети, електронни четци и други устройства с Micro USB порт.

Това зарядно устройство Swissten е лесно за употреба и лесно се пренася. Той е съвместим с множество устройства и е надежден начин да се грижите за зареждането на вашето мобилно устройство. Закупете Swissten зарядното устройство днес и бъдете сигурни, че вашето мобилно устройство ще бъде заредено винаги, когато ви е необходимо.

 

IN: 100-240V

OUT:2100mAh

POWER: 10,5W

кабел 1,2m

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >