Бързо зареждащ комплект с USB-C изход и вход - Черен

цена
24,2 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
29 лв.
tisk-krytoland:
NE
sklad-krytoland:
ANO
транспорт:
Безплатна доставка
склад:
На склад при доставчика
оценка:
5
брой оценяващи:
1909
Гаранция:
24 месеца
Брой изходи (USB-C):
1
Съдържание на опаковката:
Адаптер за зареждане + кабел за зареждане (USB-C/USB-C)
вход:
100-240VVAC 0.5A 50/60Hz
изход:
5V-3A / 9V-2A / 12V-1.5A
дължина на кабела:
1m
sklad-pocet:
7
бр

Бързото зареждане е от съществено значение за мнозина от нас, особено когато става дума за ежедневната употреба на нашите електронни устройства. бързозареждащия комплектът с USB-C изход и вход е идеалното решение за тези, които търсят удобен начин да зареждат своите устройства, без да губят време.

Комплектът включва адаптер и кабел с USB-C връзки, които позволяват бързо зареждане на вашите устройства. USB-C изходът осигурява по-бързо зареждане в сравнение с традиционните USB-A портове, което го прави идеален за зареждане на таблети, смартфони, лаптопи и други устройства.

Възможността за двупосочен трансфер на данни между вашия компютър и вашето устройство е също включена в комплекта. Това е особено полезно, когато искате да прехвърлите музика, филми, снимки и други файлове между устройствата си. Комплектът е съвместим с устройства, които са оборудвани с USB-C връзка.

Черният цвят на комплекта е модерен и стилен, като го прави перфектният допълнителен аксесоар за вашите устройства. Компактният дизайн на комплекта го прави лесен за пренасяне и удобен за употреба както у дома, така и когато сте в движение.

В заключение, Rychlonabíjecí комплектът с USB-C изход и вход е изключително полезен и удобен за зареждане на вашите електронни устройства. С неговата помощ ще можете да зареждате вашите устройства по-бързо и лесно, където и да сте.

 

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >