За нас - CaseLand.bg

Основната защита на мобилния телефон, без съмнение, е калъфът във всичките му форми. Наш приоритет е да защитим Вашия телефон. Ето защо оферта ни се състои от неограничен брой идеи как да се случи това. Нека разгледаме какво можем да Ви предложим! Разнообразието при нас е наистина голямо. Затова бъдете сигурни, че тук ще направите правилния избор независимо дали търсите семпли десени или сте фен на цветните графични дизайни.

image.psd_19.jpg

Ако имате стара версия мобилен телефон и никъде не намирате качествена защита за него, ние можем да Ви помогнем - при нас ще имате тази възможност! Стремим се да поддържаме най-новите версии мобилни телефони, като същевременно не забравяме старите „легенди“, които отдавна не са в производство. Ако целите максимална защита за Вашия мобилен телефон с помощта на един единствен продукт, то коженият флип калъф тип тефтер е най-подходящият за Вас избор. Лесно поставен във вътрешната силиконова част на калъфа, телефонът Ви е цялостно защитен от затворените му с помощта на магнит външни страни. Проста, но наистина много ефикасна защита! Този вариант на съхранение е чудесен за по-активните хора, които доста често попадат в ситуации, застрашаващи доброто състояние на техните мобилни телефони.2.jpg

Кожени флип калъфи тип тефтер

Нашите кожени флип калъфи тип тефтер имат практични джобове за съхранение, подходящи както за дебитни карти и лични документи, така и за банкноти. Друга отличителна тяхна характеристика е допълнителната дръжка, която улеснява безопасното носене на телефона на ръката. Това в никакъв случай не изчерпва функциите на кожения калъф. При сгъването на предния му капак, след като го поставите върху неговата задна част, получавате стойка, която ще Ви облекчи при ползването на телефона по време на работа или пък ще Ви създаде комфорт при разтоварващото гледане на видеоклипове, филми, провеждането на видеоразговори и т.н. При нас ще откриете не само семпли едноцветни предложения, но и калъфи със стотици различни, оригинални дизайни.

3.jpg

Кейсове

Калъфът тип гръб не може да се приеме за максимална защита на Вашия телефон, тъй като неговото предназначение е да предпазва единствено и само неговата задна част. Ето защо Ви препоръчваме допълнителното закупуване на предпазно стъкло, което да гарантира целостта и на дисплея. Ние Ви предлагаме кейс във два варианта: качествен силиконов и първокласен(premium) такъв, изработен от четирипластова силиконова рамка с алуминиев гръб, ефективно предпазващи Вашия телефон от счупване при падане и от други външни влияния, като прах и подобни замърсявания. Силиконовите и първокласните (premium) калъфи са изработени по мярка за съответния телефон. Затова не бива да се притеснявате, че избраният от Вас кейс няма да пасне на Вашия телефон. В комбинация с предлаганите от нас гръбчета, ползването на Вашият телефон се превръща не само в по-безопасно, но и в по-удобно. Материалите, от които са направени нашите калъфи са много приятни на допир. Предлагаме Ви неизчерпаема оферта от най-разнообразни модели и дизайни и тъй като искаме всеки от Вас да може да избере най-сполучливо, непрекъснато я разширяваме.4.jpg

Въпреки завидното многообразие от калъфи, което ви предлагаме, според нас не съществува по-идеална възможност от собственият дизайн, с който максимално да доближите най-съкровени си желания до тяхната реализация! Затова я и създадохме. С помощта на нашия редактор, познат още като editor, можете да си направите първокласен (premium) калъф със собствен дизайн/снимка според Вашите виждания. Изпълнението на тази задача е много лесна и всеки е способен да се справи с него. Независимо дали сте решили Вашият калъф да изобразява любим човек или домашен любимец, изработването на кейс не е никак сложно. Разбира се, за феновете на класиката, не сме забравили да включим и добре познатите традиционни прозрачни и черни силиконови гръбчета. 

Ако сте активен спортист, със сигурност ще оцените и нашите предложения за спортни калъфи или водоустойчиви калъфи, които ще ви послужат отлично не само при практикуването на водни спортове, но дори и при ваканция на плажа.

Защитни (предпазни) стъкла или още стъклени протектори за мобилен телефон

Друга необходима защита за всеки телефон е защитата на най-важна му част, а именно екрана, познат още като дисплей. Със сигурност ще се съгласите, че инвестицията в предпазно стъкло за телефон е нищожна в сравнение с евентуален ремонт на неговия дисплей, особено при новите, по-скъпи телефони. При нас ще намерите стъклени протектори не само за най-новите мобилни телефони, но и за по-старите такива, които може вече и да не се продават.  Дори за последните защитата на дисплея не е по-маловажна. Защитното или така нареченото още закалено стъкло не само има способността да разпределя тежестта на удара, но и енергията на докосването. Това прави ползването на телефона, обезопасен със стъкло, много по-лесно и приятно. Освен това благодарение на стъкления протектор, екранът е по-добре видим, а детайлите на Full HD и на QUAD HD изпъкват отлично. Накратко, дисплеят има по-добър контраст. Много хора са останали с погрешното впечатление, че лепенето на предпазно стъкло е много сложно и избягват този процес. Благодарение на нашия видео урок ще се убедите в обратното - абсолютно всеки може да се справи! Ние Ви предлагаме 2.5D а 3D защитни стъкла. За да улесним Вашия избор, нека първо видим каква е разликата помежду им. Обикновените или 2.5D стъкла по краищата са ръбести и са изработени така, че да покриват само дисплея, но не и рамката на смартфона.

Докато 3D защитното стъкло препокрива цялата предна част на телефона независимо от неговите ръбове и рамка. Друг недостатък на обикновеното стъкло в сравнение с 3D същото е, че при приплъзване на пръста по екрана, усещате неговите ръбовете, което при 3D стъклото не е така, тъй като, както вече споменахме, препокрива цялата предна част на телефона. Безспорен плюс на 3D предпазното стъкло е  и естетическият – благодарение на него телефонът изглежда много по-добре и по-компактен.  

Стъклените протектори могат да служат не само за защита на екрана на Вашия телефон, но и за обезопасяването и на неговата камерата. Такъв вид защита ще оценят особено собствениците на 

нови мобилни телефони, чиито камери често са по-изпъкнали от задната част на телефона и са оборудвани с 3-4 лещи. Самото поставяне на това защитно стъкло е дори по-лесно от лепенето на предпазното такова за дисплей. Предложенията ни за стъклени протектори за камера на телефон ще откриете в секцията предпазни стъкла за съответния модел.

5.jpg

Аксесоари за мобилни телефони

Защитата на Вашия мобилен телефон върви ръка за ръка с избора на качествени аксесоари. При нас офертата за аксесоари за смартфони е наистина страхотна и разнообразна! Тук ще откриете не само всички основни аксесоари като зарядни устройства, data кабели, слушалки, смарт часовници, външни батерии или още пауър банки, селфи стикове, но и популярните днес попсокети, при които можете да направите избор за собствен дизайн, също както при висококачествените (premium) калъфи. 

Аксесоарите са само капка в морето от всичко онова, което можем да Ви предложим за Вашия телефон. Опитваме се да направим използването на мобилния телефон оптимално най-лесно и удобно за нашите клиенти, както при нормална употреба, така и при по-необичайна, каквато примерно е при пътуване с автомобил. Ето защо не пропускайте да разгледате раздела с авто аксесоари за мобилни телефони, където ще намерите всичко необходимо от стойки и зарядни до FM трансмитери (предавачи) и аудио плеъри. Тук, определено ще оцените богатството от дреболии, благодарение на които ежедневието Ви с Вашия телефон ще е още по-приятно. В тази връзка си заслужава да споменем и качествените стативи, селфи лампи, картите памет или пък мини USB вентилатори.

В нашата гама от аксесоари ще откриете както умни джаджи за мобилни телефони, така и за много други - например за лаптопи. Предлагаме и клавиатури, компютърни мишки, флаш памет или т.нар. още флашки, слушалки и любимите днес USB зарядни (докинг) станции. Друг продукт, за който можете да проектирате собствен дизайн са подложките за мишки за настолни компютри и лаптопи, които при нас са достъпни в различни форми и размери. Аксесоарите за велосипедисти са обособен раздел в нашия сайт. Тук Ви очакват както мултифункционални стойки за Вашия смартфон, които ще благоприятстват лесното му ползване по време на колоездене, така и богат избор от светлини, фарове или заключващи устройства за велосипеди, наречени още ключалки и катинари.

6.jpg

Продукти по поръчка - създайте собствен дизайн!

Искаме предлаганите от нас продукти да са незабравими за нашите клиенти, носейки им не само практични ползи, но и много радост. Това е и причината да предоставяме възможността на всеки да създаде любим продукт според собствените си идеи. Освен първокласните (premium) калъфи, попсокетите и подложките за мишка, които споменахме по-горе, за Вас имаме и други продукти, върху които, с помощта на нашия редактор, можете да изобразите любими снимка, дизайн или мотив според собствените си виждания и вкусове. Един от тези продукти е снимката с дървена рамка и регулируема стойка, която е отлична идея за декорация вкъщи или на работното място. Нека не забравяме нашите домашни любимци, каквито са кучетата – за тях сме приготвили различни продукти по поръчка като поводи и табелки за нашийници във формата на кост, върху които също можете да развихрите богатото си въображение.

9.jpg

Декорации за дома и детски стоки

Правилно защитения смартфон е от първостепенно значение за нас, но паралелно с това искаме да доставяме на нашите клиенти и радост от малките неща. Това е и поводът тук да откриете много други стоки като декорации за дома и детски играчки. В тази връзка не е излишно да споменем и нашумелите през последните години Pop-it и куклички Mee Too. 

Когато казахме продукти за дома, които ще внесат уюти блясък в ежедневието Ви, имахме предвид нашите оригинални свещници във формата на въртележки, керамични иглута, керамични купички/чашки Elegance или свещниците Starlight. Друга идея за украса, която повечето от нашите домакинства със сигурност биха оценили, са нашите оригинални стойки за вино.

 

8.jpg

Маркови стоки

Въпреки че изборът на аксесоари на caseplace.bg е наистина огромен, знаете ли че разполагаме и с оригинални такива от световноизвестни марки като Apple и Samsung? По-конкретно, за последно споменатите можете да поръчате адаптери, зарядни устройства и кабели. Също така предлагаме оригинални слушалки от марки като AKG, Hoco, Maxell, Philips, Sencor и Swissten. В нашия раздел с маркови продукти изобилстват не само оригиналните слушалки, но и зарядните устройства или кабелите за зареждане на много световни производители като Swissten, Hoco, Awei или Baseus. Имаме богат избор и от флаш памети или карти памет от Philips и Platinet.