Swissten зарядно устройство с 2 USB порта 2.1A Apple Lightning

цена
18,1 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
21,7 лв.
транспорт:
Безплатна доставка
tisk-krytoland:
NE
sklad-krytoland:
ANO
склад:
На склад при доставчика
оценка:
5
брой оценяващи:
1909
Гаранция:
24 месеца
sklad-pocet:
4
бр

Swissten зарядното устройство с два USB конектора е идеалното решение за хората, които имат нужда да зареждате няколко устройства едновременно. Това зарядно устройство разполага с два USB порта с изходящ ток от 2,1A, което гарантира бързо и ефективно зареждане на вашите мобилни устройства.

 

 

 

Swissten зарядното устройство е изработено от висококачествени материали, което го прави устойчив на удари и износване. Това е продукт от една от водещите марки в света на електрониката, която е известна с високото си качество и надеждност.

В комплекта на Swissten зарядното устройство ще откриете USB/Apple Lightning кабел с дължина 1,2 метра. Този кабел е идеален за зареждане на вашите Apple устройства като iPhone, iPad и iPod. Той е съвместим с всички устройства, които поддържат Apple Lightning връзка.

Зарядното устройство Swissten е съвместимо с всички USB кабели и може да се използва за зареждане на много различни мобилни устройства. Това го прави идеален за употреба както в дома, така и на път. В допълнение, той е лек и компактен, което го прави лесен за носене и съхранение.

Когато става дума за безопасност, Swissten зарядното устройство е проектирано да осигури защита от пренапрежение, прекъсване на тока и късо съединение. Това означава, че вие можете да зареждате вашите устройства без да се тревожите за тяхната безопасност.

В заключение, Swissten зарядното устройство с два USB конектора и възможност за бързо зареждане е перфектното решение за хората, които имат нужда от множество зарядни портове. Той е лесен за носене и съхранение, като в комплекта има и USB/Apple Lightning кабел. Swissten е известна марка за висококачествени електронни устройства.

 

Smart IC

 

 

 

Smart IC е технология, която има предимството да оптимизира зареждането на свързаните устройства. При зареждането на две устройства, изходният ток се разделя така, че зареждането им да е възможно най-щадящо спрямо скоростта на зареждане.

Тази технология се използва в множество зарядни устройства за мобилни телефони, таблети и други електронни устройства. С нея зарядните устройства автоматично регулират изходния ток, за да се побере максимално ефективност на зареждането на свързаните устройства.

Основната цел на Smart IC е да подобри производителността и да удължи живота на батериите на устройствата, като същевременно гарантира бързо и ефективно зареждане. Тази технология е също така много полезна, когато зареждате различни устройства с различни нужди за зареждане.

Например, ако зареждате телефон с по-малка батерия заедно с таблет с по-голяма батерия, Smart IC ще регулира изходния ток, за да се заредят и двата устройства с най-оптимална скорост.

В заключение, технологията Smart IC е важно и полезно допълнение към зарядните устройства, която гарантира оптимално зареждане на свързаните устройства. Тя може да спести време, да подобри производителността и да удължи живота на батериите на множество електронни устройства.

 

 

IN: 100-240V

OUT:2100mAh

POWER: 10,5W

кабел: 1,2m

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >