Swissten зарядно устройство 2.1A с кабел Micro USB 1,2м

цена
18,1 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
21,7 лв.
транспорт:
Безплатна доставка
tisk-krytoland:
NE
sklad-krytoland:
ANO
склад:
На склад при доставчика
оценка:
5
брой оценяващи:
1909
Гаранция:
24 месеца
sklad-pocet:
5
бр

 

 

 

 

 

Swissten е един от водещите производители на електронни аксесоари, който предлага широка гама от зарядни устройства за мобилни телефони, таблети и други електронни устройства. В тази статия ще разгледаме най-новото зарядно устройство на Swissten с 2x USB конектора, което предлага рязко увеличен входящ ток от 2,1А, както и умна функция Smart IC.

Зарядното устройство Swissten е идеално за хора, които търсят ефективен начин за зареждане на своите мобилни устройства. С тази нова версия на зарядното устройство можете да зареждате две устройства едновременно, като всяко едно от тях получава входящ ток от 2,1А. Това означава, че вашите устройства ще се зареждат много по-бързо, защото те получават по-голямо количество енергия.

В комплекта на Swissten зарядното устройство има кабел USB/micro USB с дължина 1,2 метра. Този кабел е достатъчно дълъг, за да можете да зареждате своите устройства, докато сте в леглото или на дивана, без да ви е необходимо да седите в близост до контакт.

Освен високата скорост на зареждане, Swissten зарядното устройство е оборудвано и с функция Smart IC. Това е много полезна функция, която автоматично регулира входящия ток в зависимост от нуждите на вашето устройство. Това означава, че устройството няма да получава повече енергия от тази, която е необходима за неговото зареждане, което може да доведе до прекомерно натоварване на батерията.

Swissten зарядното устройство с 2x USB конектора за зареждане с висок ток е съвместимо с множество мобилни устройства, включително Apple iPhone, Samsung Galaxy, HTC, Nokia и много други. То е леко и компактно, което го прави лесно преносимо, като можете да го носите със себе си.

 

IN: 100-240V

OUT:2100mAh

POWER: 10,5W

кабел 1,2m

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >