Зарядно устройство USB Micro - Бяло

цена
12 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
14,5 лв.
транспорт:
Безплатна доставка
sklad-krytoland:
ANO
tisk-krytoland:
NE
склад:
На склад при доставчика
оценка:
5
брой оценяващи:
1909
Гаранция:
24 месеца
Брой на изходите:
1
изход:
DC 5V 2A
Съдържание на опаковката:
Адаптер за зареждане + кабел за зареждане
Честота:
50-60 Hz
sklad-pocet:
986
бр

Зарядното устройство за USB Micro в бял цвят е идеалното решение за зареждане на вашето устройство с USB Micro порт. С този компактен адаптер можете да зареждате своето устройство удобно и бързо навсякъде, където има наличен електрически контакт.

Зарядното устройство разполага с USB изход и е съвместимо с различни устройства, включително мобилни телефони, таблети, камери, преносими говорители и други устройства с USB Micro порт. Входното напрежение на зарядното устройство е 100-240V, което го прави идеален за употреба в международни пътувания.

Зарядното устройство за USB Micro е лесно за използване - просто свържете го към електрически контакт и свържете вашия USB Micro кабел към него. Зарядното устройство разполага с мощност от 2.0A, което осигурява бързо и ефективно зареждане на вашето устройство.

Компактният и лек дизайн на зарядното устройство го прави удобен за носене в раницата, чантата или джоба, когато сте в движение. Зарядното устройство за USB Micro е изработено от висококачествени материали, които го правят здрав и издръжлив.

Вземете зарядното устройство за USB Micro сега и бъдете сигурни, че вашето устройство ще бъде винаги напълно заредено и готово за употреба.

 

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >