Swissten зарядно устройство 2.1Aс кабел Lightning 1м за Apple продукти

цена
18,1 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
21,7 лв.
sklad-krytoland:
ANO
tisk-krytoland:
NE
транспорт:
Безплатна доставка
склад:
На склад при доставчика
оценка:
5
брой оценяващи:
1909
Гаранция:
24 месеца
sklad-pocet:
5
бр

За всички собственици на Apple устройства зареждането е от първостепенна важност. Ако търсите едно надеждно и бързо зарядно устройство, Swissten е винаги готов да ви помогне.

 

 

 

Swissten зарядното устройство 2.1A е перфектният избор за всички, които искат да зареждат своите Apple продукти бързо и ефективно. То е снабдено с кабел Lightning, който е съвместим с всички iPhone, iPad и iPod устройства.

Това зарядно устройство е мощно и може да зарежда вашите устройства с до 2.1 ампера, което го прави перфектен избор за зареждане на вашите Apple продукти. Зарядното устройство е лесно за използване и е с дължина на кабела от 1,2 метра, което го прави удобен за употреба, където и да сте.

Swissten зарядното устройство 2.1A е изработено от висококачествени материали и е издръжливо на употреба. Белият цвят допълнително го прави стилно и елегантно допълнение към вашите Apple устройства.

Ако търсите бързо и ефективно зарядно устройство за вашите Apple продукти, Swissten зарядното устройство 2.1A е перфектният избор за вас.

 

 

 

В крак с развитието на технологиите, все повече хора използват различни електронни устройства за комуникация, работа, забавление и други нужди. Използването на Apple продукти е особено популярно и затова е важно да имате правилното зарядно устройство, за да се уверите, че вашите устройства винаги са заредени и готови за употреба.

Swissten зарядното устройство 2.1A с кабел Lightning 1,2м за Apple продукти е идеалното решение за всички собственици на iPhone, iPad или друго Apple устройство. Това зарядно устройство е създадено, за да осигури бързо и ефективно зареждане на вашите устройства, където и да сте.

Това зарядно устройство има входно напрежение от 100 до 240V и 50/60Hz, което го прави подходящо за употреба във всяка част на света. Освен това, той е оборудван с кабел Lightning с дължина 1,2 м, който е съвместим с всички Apple устройства, използващи този тип кабел.

Със своя изходен ток от 2.1A, това зарядно устройство е достатъчно мощно, за да зарежда бързо вашето устройство, без да губите време. Независимо дали сте в офиса, у дома или на път, Swissten зарядното устройство 2.1A с кабел Lightning 1,2м за Apple продукти ще бъде идеалното решение за зареждане на вашите устройства.

 

IN: 100-240V

OUT:2100mAh

POWER: 10,5W

кабел 1,2m

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >