Зарядно устройство 3в1 с Micro USB кабел

цена
18,1 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
21,7 лв.
транспорт:
Безплатна доставка
sklad-krytoland:
ANO
tisk-krytoland:
NE
склад:
На склад при доставчика
оценка:
5
брой оценяващи:
1909
Гаранция:
24 месеца
изход:
DC 5V 2.1A
Съдържание на опаковката:
Адаптер за зареждане + кабел за зареждане + адаптер за кола за бързо зареждане
Честота:
50-60 Hz
Брой на изходите:
2
sklad-pocet:
1
бр

Независимо дали сте в движение или сте вкъщи, зарядното устройство 3в1 със зарядно за кола, адаптер и кабел с Micro USB порт, предлагано от Caseland.bg, е перфектният избор за всички, които търсят удобство и надеждност при зареждането на своите устройства.

Това зарядно устройство е създадено, за да удовлетвори всички нужди на съвременния човек. С него можете да зареждате вашите устройства навсякъде, където има електрически контакт, включително в колата, вкъщи или в офиса. Със зарядното устройство 3в1 от Caseland.bg, няма да се притеснявате, че ще останете без заряд в най-неподходящия момент.

Това зарядно устройство е снабдено с мощен Micro USB порт, който позволява бързо и ефективно зареждане на вашите устройства. То е съвместимо с голям брой устройства, като мобилни телефони, таблети, игрови конзоли и други устройства, които използват Micro USB портове за зареждане.

Компактният дизайн на зарядното устройство 3в1 го прави идеален за пътувания, позволявайки ви да го носите навсякъде със себе си. С него няма да има повече необходимост да носите със себе си множество кабели и зарядни устройства.

В Caseland.bg сме посветени на предлагането на най-висококачествени продукти и услуги на нашите клиенти. Ние предлагаме само зарядни устройства, които са тествани и сертифицирани от производителите им, за да гарантираме, че получавате продукти от най-високо качество. Нашите цени са конкурентни и ние се гордеем с бързата и надеждна доставка на всички поръчки.

Ако сте в търсене на удобно, надеждно и ефективно зарядно устройство за вашия Micro USB уред, няма нужда да търсите повече. Зарядното устройство 3в1 със зарядно за кола, адаптер и кабел от Caseland.bg е перфектният избор за вас. С този продукт вие ще имате възможност да зареждате вашите устройства навсякъде, където има електрически контакт, независимо дали сте в колата, вкъщи или в офиса.

В допълнение към високото качество на продукта, Caseland.bg предлага и изключително удобно и приятно за потребителя онлайн пазаруване. Нашите клиенти могат да се възползват от безплатна доставка за поръчки над определена сума, както и от нашата безплатна услуга за консултации при избор на продукти. Ние също така предлагаме 30-дневен гаранционен период за всички наши продукти, за да ви дадем допълнителна сигурност при покупката.

Накрая, ние в Caseland.bg сме на разположение за всички ваши въпроси и запитвания. Нашите опитни и компетентни консултанти ще са радостни да ви помогнат да изберете най-добрият продукт за вашите нужди. След като поръчате зарядното устройство 3в1 със зарядно за кола, адаптер и кабел с Micro USB порт от Caseland.bg, вие ще получите продукт от високо качество, който ще ви предостави надеждно и удобно зареждане на вашите устройства във всяка ситуация.

 

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >