Комплект за зареждане 3в1 за USB C - зарядно за кола,адаптер и кабел

цена
18,1 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
21,7 лв.
tisk-krytoland:
NE
sklad-krytoland:
ANO
транспорт:
Безплатна доставка
склад:
На склад при доставчика
оценка:
5
брой оценяващи:
1909
Гаранция:
24 месеца
изход:
DC 5V 2.1A
Съдържание на опаковката:
Адаптер за зареждане + кабел за зареждане + адаптер за кола за бързо зареждане
Честота:
50-60 Hz
Брой на изходите:
2
sklad-pocet:
4
бр

Зареждането на телефона е от съществено значение в нашия дневен живот. Затова е важно да имате правилните инструменти, за да можете да го зареждате бързо и лесно. Това е точно това, което предлагаме с нашия набор за зареждане 3 в 1 за USB C.

Наборът включва зарядно за кола, адаптер и кабел, всичко от което се нуждаете, за да можете да зареждате своя телефон, където и да сте. Зарядното за кола има изходна мощност от 2.1A, за да можете да зареждате бързо и ефективно, докато сте на път. Адаптерът има също изходна мощност от 2.1A и се доставя с USB порт, за да можете да го използвате със своя любим кабел. Кабелът е с дължина 1 метър, за да можете да го използвате удобно, без да се налага да сте твърде близо до контакт.

Наборът за зареждане 3 в 1 за USB C е в бял цвят, който ще се вписва перфектно във вашия интериор. С него ще можете да зареждате своя телефон удобно и бързо, където и да сте. Компактният дизайн на набора го прави перфектен за пътувания или за ежедневна употреба. С този набор за зареждане 3 в 1 за USB C ще можете да бъдете сигурни, че вашият телефон ще бъде зареден, когато имате нужда от него.

Дали сте на път или просто търсите удобен начин да зареждате своите устройства, този набор за зареждане 3 в 1 е перфектният избор. Включва зарядно за кола, адаптер и кабел, всичко необходимо, за да зареждате своите USB C устройства.

Зарядното за кола е с мощност 2,1А и се включва директно в гнездото за запалка на колата, за да можете да зареждате устройствата си докато сте на път. Адаптерът е компактен и удобен за ползване във всяка стая в дома или офиса.

В комплекта има и кабел за зареждане с дължина 1 метър, който е съвместим с USB C устройства. Изработен от висококачествени материали, този набор за зареждане е издръжлив и надежден. Не пропускайте да се възползвате от тази изгодна оферта и да зареждате устройствата си лесно и удобно.

Кейсове и флип калъфи за смартфон - CaseLand > Аксесоари за мобилни телефони > Зареждане > Зарядни устройства > Комплект за зареждане 3в1 за USB C - зарядно за кола,адаптер и кабел

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >