Зарядно устройство за кола 2.1A за iPhone и Apple продукти

цена
11,4 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
13,7 лв.
sklad-krytoland:
ANO
tisk-krytoland:
NE
транспорт:
Безплатна доставка
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.3
брой оценяващи:
11069
Гаранция:
24 месеца
sklad-pocet:
2
бр

Вземете своето зареждащо устройство на път с вас с тази невероятна зарядна станция за кола! Специално проектирана за iPhone и други продукти на Apple, тази зарядна станция за кола е лесна за използване и съвместима с много модели iPhone.

Тази зарядна станция за кола е с мощност 2.1A, което означава, че ще можете да зареждате своя iPhone или други устройства на Apple със скорост и ефективност. Това зареждащо устройство е компактно и удобно, така че можете да го вземете със себе си навсякъде, където и да отидете.

Така че ако сте в търсене на зарядно устройство за колата, което е специално проектирано за вашия iPhone или други продукти на Apple, тази зарядна станция е перфектният избор за вас! Поръчайте сега от caseland.bg и не останете без заряд на своето устройство, когато сте на път.

Не винаги има достатъчно време да зареждате своя iPhone у дома или на работното място. За щастие, с това зарядно устройство за кола, вече можете да зареждате своя iPhone докато сте на път, в колата си. То има изходна мощност от 2.1A, което гарантира бързо и ефективно зареждане на вашия iPhone, без да излагате батерията му на рискове.

Това зарядно устройство е съвместимо с iPhone и други Apple продукти, което го прави перфектен аксесоар за всички собственици на Apple техника. Той е компактен и лесен за използване - просто го свържете към запалката във вашата кола, включете своя iPhone и започнете зареждането.

С това зарядно устройство винаги ще имате зареден iPhone, дори когато сте на път, за да можете да се свързвате с вашите близки, приятели или колеги по работа. Не бъдете повече загрижени за батерията на вашия iPhone и се доверете на това удобно и ефективно зарядно устройство за кола.

 

Кейсове и флип калъфи за смартфон - CaseLand > Aксесоари за автомобили > Зарядни за кола > Зарядно устройство за кола 2.1A за iPhone и Apple продукти

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >