Зарядно за кола 2.1A + Кабел за зареждане USB-C - Бяло

цена
15,7 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
18,8 лв.
sklad-krytoland:
ANO
tisk-krytoland:
NE
транспорт:
Безплатна доставка
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.7
брой оценяващи:
2599
Гаранция:
24 месеца
вход:
DC 12-30V
изход:
9V-1.8A / 5V-2.4A
Размер:
28x35x64mm
USB портове:
1
sklad-pocet:
8
бр

Зарядно за кола 2.1A + Кабел за зареждане USB-C - Бяло

 

Зарядното за кола с 2.1A и USB-C кабел са перфектното решение за всеки, който търси бързо и ефективно зареждане на своите устройства по време на пътуване.

Това компактно зарядно е създадено специално за коли и ви позволява да зареждате вашите устройства лесно и удобно, без да се налага да търсите контакт или станция за зареждане. Със своята мощност от 2.1A, зарядното за кола ще ви позволи да заредите вашите устройства бързо и ефективно, без да губите време.

USB-C кабелът е съвместим с много модерни устройства, като например смартфони, таблети, лаптопи и други. С този кабел ще можете да зареждате вашите устройства бързо и сигурно, където и да сте. Белата цветова гама на зарядното за кола и USB-C кабел ги правят стилно допълнение към всеки автомобил. Съчетани с елегантния дизайн, тези аксесоари ще изглеждат перфектно във вашия автомобил.

Поръчайте зарядното за кола 2.1A и USB-C кабела за зареждане в бяло сега от интернет магазин Caseland.bg и се насладете на бързо и удобно зареждане на вашите устройства, където и да сте.

Ако сте на път и телефонът ви е на изтощение, това може да бъде доста досадно. Но със зарядното за кола 2.1A и кабел за зареждане USB-C от Caseland.bg, можете да заредите телефона си бързо и лесно докато сте на път.

Съвместим с почти всички устройства, кабелът за зареждане USB-C ви позволява да зареждате телефони, таблети и други устройства, които използват този вид връзка. Зарядното за кола 2.1A осигурява достатъчно мощност, за да зареди бързо вашето устройство, когато сте на път.Това зарядно за кола и кабел за зареждане USB-C са идеалният комплект за всеки, който търси бързо и лесно зареждане на своето устройство докато е на път. С бялото му покритие, този комплект е и стилен допълнителен аксесоар за вашата кола.

Изберете зарядното за кола 2.1A и кабела за зареждане USB-C от Caseland.bg и бъдете уверени, че ще можете да зареждате вашето устройство, когато сте на път, без да се притеснявате за изтощаване на батерията.

 

 

Кейсове и флип калъфи за смартфон - CaseLand > Aксесоари за автомобили > Зарядни за кола > Зарядно за кола 2.1A + Кабел за зареждане USB-C - Бяло

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >