Micro-USB зарядно за кола 2.1A - 2x USB

цена
11,4 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
13,7 лв.
tisk-krytoland:
NE
транспорт:
Безплатна доставка
sklad-krytoland:
ANO
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.3
брой оценяващи:
11069
Гаранция:
24 месеца
sklad-pocet:
16
бр

Micro-USB зарядно за кола 2.1A - 2x USB

 

Micro-USB зарядното за кола 2.1A - 2x USB е идеалното решение за всички, които искат да зареждат своите мобилни устройства, докато са в движение. Това зарядно е снабдено с две USB порта, които позволяват едновременно зареждане на две устройства.

Със своята мощност от 2.1A, това зарядно може да зареди вашето устройство с бързина и ефективност, като гарантира, че никога няма да останете без заряд, докато сте на път. Също така, зарядното е снабдено с микро-USB конектор, който е съвместим с голям брой мобилни устройства на пазара. С тази удобна и практична Micro-USB зарядно за кола 2.1A - 2x USB, вече няма да се нуждаете от множество зарядни устройства, когато сте на път и да се притеснявате за това дали устройствата ви ще останат заредени.

Поръчайте сега Micro-USB зарядното за кола 2.1A - 2x USB от Caseland.bg и се насладете на безпроблемно зареждане на вашите мобилни устройства, където и да сте.

Независимо дали сте на дълъг път, в градския трафик или просто в движение, това зарядно за кола ще ви осигури бързо и ефективно зареждане на вашите устройства, без да губите време. Компактният дизайн на зарядното го прави лесен за съхранение и носене с вас по всяко време. Идеално е за използване в кола, камион, RV, лодка или всяко друго превозно средство, което има 12V или 24V захранване.

Това зарядно за кола е също така безопасно за употреба благодарение на своите многофункционални защити. Те включват защита от късо съединение, прегряване и пренапрежение, което гарантира, че вашите устройства са защитени по време на зареждане.

Направете живота си по-лесен и практичен с Micro-USB зарядното за кола 2.1A - 2x USB от Caseland.bg. Поръчайте днес и се уверете, че винаги ще имате достатъчно заряд за вашите мобилни устройства, когато сте на път.

 

 

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >