Swissten зарядно за кола 2,4A 2x с два USB порта и кабел за зарeждане на USB-Cж

цена
15,1 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
18,1 лв.
транспорт:
Безплатна доставка
tisk-krytoland:
NE
sklad-krytoland:
ANO
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.1
брой оценяващи:
2853
Гаранция:
24 месеца
sklad-pocet:
2
бр

 

 

 

 

Ако сте в търсене на зарядно устройство за кола, което да зарежда вашите устройства бързо и ефективно, тогава Swissten зарядното устройство за кола с два USB порта и кабел за зареждане на USB-C е перфектният избор за вас.

Това зарядно устройство за кола е снабдено с два USB порта, които позволяват зареждане на две устройства едновременно. С мощност от 2,4А, това зарядно устройство може да зареди вашите устройства бързо и ефективно, като ги поддържа напълно заредени и готови за употреба.

Swissten зарядното устройство за кола е съвместимо с всички видове мобилни устройства, като iPhone, Samsung, Huawei и други. Освен това, то е снабдено с кабел за зареждане на USB-C, който позволява зареждане на съвременни мобилни устройства. За всички устройства, които не използват USB-C кабел, Swissten зарядното устройство разполага с два USB порта.

Swissten зарядното устройство за кола е изработено от висококачествени материали и е много здраво и устойчиво. Черният цвят на зарядното устройство придава модерен и елегантен вид. То е лесно за използване и е много малко и компактно, като го прави перфектно за пътувания и на дълги разстояния.

В caseland.bg можете да закупите Swissten зарядното устройство за кола с два USB порта и кабел за зареждане на USB-C на изгодна цена и с безплатна доставка в цялата страна. Не пропускайте възможността да придадете на вашето пътуване повече удобство и функционалност с това изключително зарядно устройство за кола.

 

Кейсове и флип калъфи за смартфон - CaseLand > Aксесоари за автомобили > Зарядни за кола > Swissten зарядно за кола 2,4A 2x с два USB порта и кабел за зарeждане на USB-Cж

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >