Swissten зарядно за кола 2,4A 2x USB + USB MICRO кабел за зареждане 1,5м - Черно

цена
15,1 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
18,1 лв.
транспорт:
Безплатна доставка
tisk-krytoland:
NE
sklad-krytoland:
ANO
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.1
брой оценяващи:
2853
Гаранция:
24 месеца
sklad-pocet:
3
бр

Swissten зарядно за кола 2,4A 2x USB + USB MICRO кабел за зареждане 1,5м - Черно

 

Търсите практично и качествено зарядно за кола, с което можете да зареждате две устройства едновременно? Свалете гледната на автомобилното зарядно SWISSTEN (12 или 24V), което разполага с два USB порта (2,4A) и microUSB кабел. Престижната марка SWISSTEN, вдъхновена от швейцарското качество, от няколко години е сред водещите производители на мобилни аксесоари. Като закупите този универсален адаптер за запалката, не може да сгрешите.

 

Основни предимства:

-можете да зареждате две устройства едновременно

-удобно зареждане директно от запалката

-съвместимо с всякакви устройства

-лесна инсталация и употреба

-качествено изработено

 

Добре дошли в Caseland.bg - вашият надежден онлайн магазин за електроника и аксесоари за мобилни устройства. Ако търсите бърз и надежден начин за зареждане на вашите мобилни устройства, докато сте на път, Swissten зарядното за кола е идеалното решение за вас.

Това зарядно за кола разполага с два USB порта, които могат да зареждат до две мобилни устройства едновременно. С висока мощност от 2,4A, това зарядно може да зарежда вашите устройства бързо и ефективно.

Освен двата USB порта, това зарядно е снабдено с USB MICRO кабел за зареждане, който е с дължина от 1,5 метра. Този кабел е съвместим с множество мобилни устройства и може да зареди вашето устройство за по-малко време.

Swissten зарядното за кола е изключително здраво и надеждно, с качествено изработени материали и черен цвят, който му придава елегантен и модерен вид. То е лесно за инсталиране и използване - просто го поставете в буксата на запалката на вашето автомобилно пространство и ще можете да зареждате вашите устройства по всяко време.

Това зарядно е съвместимо с всякакви устройства, като това означава, че можете да го използвате за зареждане на всички мобилни устройства, които имат стандартен USB кабел.

Не се колебайте - поръчайте Swissten зарядното за кола днес от Caseland.bg и се наслаждавайте на надеждно и бързо зареждане на вашите мобилни устройства, където и да сте.

 

Черен Micro USB кабел с дължина 1,5 метра

-2 USB изходни порта

-входно напрежение: 12 V - 24 V

-изходно напрежение: 5 V

-максимален изходен ток: 2,4 А

-работна температура: от 0°C до 45°C

-цвят: черен.

Кейсове и флип калъфи за смартфон - CaseLand > Aксесоари за автомобили > Зарядни за кола > Swissten зарядно за кола 2,4A 2x USB + USB MICRO кабел за зареждане 1,5м - Черно

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >