Swissten зарядно за кола 2,4A-1xUSB + Micro USB кабел

цена
17,5 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
21 лв.
tisk-krytoland:
NE
sklad-krytoland:
ANO
транспорт:
Безплатна доставка
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.1
брой оценяващи:
2853
Гаранция:
24 месеца
sklad-pocet:
3
бр

SWISSTEN - качествен зарядно за кола с USB конектор и микро USB кабел

Ако търсите практично и качествено зарядно за кола с USB конектор и микро USB кабел, то SWISSTEN е доказан избор, който отговаря на тези изисквания. Престижната марка SWISSTEN, вдъхновена от швейцарското качество, от няколко години е сред водещите производители на аксесоари за мобилни телефони. Купувайки този универсален адаптер за запалката на автомобила, няма как да объркате.

Основни предимства: • Можете да зареждате две устройства едновременно • Удобно зареждане директно от запалката • Съвместим с всяко устройство • Лесен монтаж и употреба • Качествено изработен • Микро USB кабел

Удобно зареждане на две устройства едновременно директно от запалката

Благодарение на USB зарядното за кола на SWISSTEN, можете удобно да зареждате два телефона, смартфона и MP3 плейър, фотоапарат, таблет или каквото и да е друго устройство едновременно в колата. Зарядното има един USB порт и кабел с микро USB конектор. Просто го заредете в запалката и можете да зареждате. Максималната изходна мощност е 2,4 А, ако зареждате едно устройство. Ако зареждате две устройства едновременно, изходната мощност се разделя на 1,2 и 1,2 А за всяко устройство. Зарядното е съвместимо с всички устройства с микро USB конектор или със собствен USB кабел. Автозарядното SWISSTEN се предлага в черен цвят. Благодарение на компактните си размери и елегантния дизайн, то се вписва във всеки автомобил.

Спецификации

Автомобилната зарядно устройство SWISSTEN е идеалното допълнение за вашия автомобил, което ще ви позволи да зареждате вашите устройства докато сте на път. Устройството има входно напрежение от 12V до 24V, което го прави съвместимо с всички автомобили. Изходното напрежение на зарядното устройство е 5V, което е стандартното напрежение за зареждане на повечето мобилни устройства.

Максималният изходен ток на зарядното устройство е 2,4A, което означава, че можете да зареждате две устройства едновременно, без да се притеснявате от бавното зареждане на телефоните или другите устройства.

Автомобилното зарядно устройство SWISSTEN е проектирано да работи в температурен диапазон от 0 до 45 градуса Целзий. Това означава, че можете да използвате устройството в различни климатични условия, без да се притеснявате от неговата ефективност.

Модификацията на автомобилното зарядно устройство SWISSTEN е CC-C210, което гарантира, че устройството е оптимизирано за зареждане на мобилни устройства и други подобни устройства.

Автомобилното зарядно устройство SWISSTEN е с черен цвят, което е класическият цвят за това тип устройства. Така че той може да бъде лесно интегриран във вашия автомобил и да бъде съобразен с естетиката на вашия автомобил.

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >