Swissten бързо зарядно за кола 2x 4.5A, 36W - Черно

цена
18,1 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
21,7 лв.
sklad-krytoland:
ANO
tisk-krytoland:
NE
транспорт:
Безплатна доставка
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.1
брой оценяващи:
2853
Гаранция:
24 месеца
sklad-pocet:
2
бр

 

 

 

Ако търсите бързо и ефективно зарядно за вашето автомобилно пътуване, Swissten бързо зарядно за кола е идеалното решение. То е снабдено с два порта, които могат да зареждат до 2 устройства едновременно, с мощност от 4.5А и общо 36W.

Swissten бързото зарядно за кола е създадено да зарежда вашите устройства бързо и сигурно, благодарение на интелигентната система за защита, която предпазва от пренапрежение, токови удари и топлинни проблеми.

Това зарядно е съвместимо със стандартните USB кабели, което го прави удобен за зареждане на телефони, таблети, електронни четци и други устройства, докато сте на път. Той е малък и компактен, което го прави лесен за пренасяне и съхранение.

Swissten бързото зарядно за кола е практично и надеждно решение за всеки шофьор, който търси зарядно, което да може да зарежда много устройства едновременно. Ако искате да се насладите на бързото зареждане на вашите устройства, поръчайте Swissten бързо зарядно за кола от Caseland.bg днес и го добавете към вашата колекция от аксесоари за автомобила.

 

 


Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >