Стъклени протектори

 

Zoom gallery

Защитните стъкла, особено тези с надпис 3D, са най-добрата защита за дисплея на вашия мобилен телефон. Нашето защитно стъкло може лесно да издържи на всякакви външни влияния като прах и други замърсявания и дори да предпази вашия дисплей от надраскване от остри предмети като ключове. Алтернатива на защитното стъкло може да бъде защитно фолио, което рядко ще видите в нашата оферта, тъй като е по-малко ефективно по отношение на цялостната защита на дисплея в сравнение с защитното стъкло. Защитното стъкло може да разсее не само енергията на удара, но и енергията на допир. Благодарение на това цялостното управление на дисплея е по-лесно и приятно. Благодарение на защитното стъкло ще получите не само висококачествена защита, но и по-добра обща видимост на дисплея благодарение на производствената технология. Детайлите се открояват по-добре от Full HD и Quad HD дисплеите, като цяло дисплеят има по-добър контраст. Както вече споменахме защитните стъкла имат предимство пред защитните фолиа основно в качеството на защита, но и по отношение на самия монтаж лепенето е много по-лесно. Благодарение на нашия видео урок, всеки може да го направи!

 

Zoom gallery

Най-важното решение, което ви очаква преди да закупите закалено стъкло, е да изберете между обикновено защитно стъкло 2.5D и между 3D защитно стъкло. Така че нека да видим какви са разликите между тях и защо бихме искали да ви препоръчаме 3D защитно стъкло. Обикновените или 2.5D очила са с квадратно покритие и са направени така, че да покриват само самия дисплей, но не и рамката. Докато 3D стъкло копира цялата предна повърхност на телефона, независимо от неговите ръбове и рамка. Друг недостатък на обикновените предпазни стъкла спрямо 3D предпазните стъкла е, че когато прокарате пръста си по повърхността на дисплея се усещат ръбовете им, докато при 3D предпазните стъкла стъклото копира красиво ръбовете на предната част на телефона. Друго неоспоримо предимство на 3D защитното стъкло е естетиката, телефонът изглежда по-добре и по-компактен благодарение на 3D защитното стъкло. Като цяло бихме препоръчали 3D стъкло за защита на дисплея. Друг фактор при избора на закалено стъкло е неговата твърдост и дебелина. Всички наши защитни стъкла са с възможно най-високата твърдост, а именно 9H. Що се отнася до дебелината, нашите стъкла са със стандартен размер, а именно 0,3 мм. Това е най-разпространената и използвана степен на твърдост и дебелина на закалено стъкло в света.

 

Zoom gallery

Тук през цялото време говорим само за защита на екрана, но в днешно време не бива да забравяме да защитим и камерата си! Днес е доста обичайно телефоните да имат 2-3 камери (обективи), които обикновено стърчат отзад на мобилния телефон, така че е достатъчно леко невнимание и може да се случи нещастие. Счупването на такава камера понякога е толкова скъпо, колкото ремонта на предния дисплей, затова решихме да включим защита за камери в нашата оферта. Нашето защитно фолио или защитно стъкло за фотоапарат ще Ви послужи идеално за защита на Вашия фотоапарат. Поставянето на тази защита е дори по-лесно от залепването на защитно стъкло върху дисплея. Като цяло смятаме, че инвестирането на няколко лева в подходяща защита на дисплея или евентуално на обектива на камерата е наистина пренебрежимо малка цена в сравнение с днешните цени за ремонт на дисплеи. Независимо дали изберете обикновено 2.5D закалено стъкло или 3D закалено стъкло, със сигурност ще се справите добре и по този начин ще предотвратите всяко нещастие под формата на спукан екран или камера.