Елегантен свещник-Снежинка

цена
18,1 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
21,7 лв.
транспорт:
Безплатна доставка
sklad-krytoland:
ANO
tisk-krytoland:
NE
склад:
На склад при доставчика
оценка:
5
брой оценяващи:
420
Гаранция:
24 месеца
Материал:
Двупластова керамика
Описание:
Много добре изработена керамична купа немско производство, която красиво озарява всеки дом. След като запалите чаената свещ, тя създава чудесно осветление и придава релаксираща и спокойна атмосфера на дома ви.
Размери:
9x7 cm
sklad-pocet:
997
бр

Ако търсите нещо, което да добави магията на зимата и да придаде уют и топлина в дома Ви, тогава Елегантният свещник-Снежинка е точно това, от което се нуждаете! Този красив свещник е изработен от висококачествен материал и е перфектното допълнение към всяко интериорно решение.

Елегантният свещник-Снежинка има забележителен дизайн, наподобяващ красива снежинка, която ще внесе магия и уют във вашата дом. Той е изработен с висока степен на детайлност и е идеален за декорация във вашия дом.

Но свещникът-Снежинка не е само красив декоративен елемент. Той има и практическа функция - да осигури мека и романтична светлина в дома Ви. Свещникът е снабден с качествена восъчна свещ, която ще гори дълго време и ще поддържа дома ви уютен и топъл.

Елегантният свещник-Снежинка е перфектният избор за зимните месеци, за да придадете магия на празниците и да зарадвате любимите си хора. Ако търсите перфектният свещник за вашето жилище или за подарък на любим човек, тогава свещникът-Снежинка е идеалният избор. Посетете интернет магазин Caseland.bg и поръчайте своя сега!

 

Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 >