Елегантен свещник-Елха

цена
18,1 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
21,7 лв.
транспорт:
Безплатна доставка
sklad-krytoland:
ANO
tisk-krytoland:
NE
склад:
На склад при доставчика
оценка:
5
брой оценяващи:
420
Гаранция:
24 месеца
Размери:
9x7 cm
Материал:
Двупластова керамика
Описание:
Много добре изработена керамична купа немско производство, която красиво озарява всеки дом. След като запалите чаената свещ, тя създава чудесно осветление и придава релаксираща и спокойна атмосфера на дома ви.
sklad-pocet:
998
бр

Здравейте и добре дошли в интернет магазин Caseland.bg! Ако сте в търсене на перфектния елегантен свещник за вашата коледна елха, имаме перфектното предложение за вас!

Нашата колекция от елегантни свещници е най-доброто място за пазаруване на този специален аксесоар за вашия дом. Но, какво прави нашите свещници толкова специални?

Първо, всички наши свещници са изработени от висококачествени материали, които гарантират, че те ще ви служат много години напред. Второ, те са изключително елегантни и ще придадат стил и класа на всяко пространство. И накрая, те са перфектното допълнение към вашия коледен декор.

Нашите елегантни свещници-елхи са достъпни в няколко различни размера и цветове, така че можете да изберете този, който най-добре отговаря на вашите нужди и вкус. Независимо дали търсите свещник за голяма или малка елха, или за да придадете настроение на друго пространство, ние имаме правилното решение за вас.

В допълнение към това, нашият онлайн магазин предлага лесна и бърза поръчка на продукта, както и безплатна доставка за поръчки над определена сума. Нашите клиенти могат да бъдат сигурни, че ще получат висококачествен продукт, който е съобразен с техните изисквания.

За резюмиране, ако търсите перфектния елегантен свещник-елха за вашия дом или за подарък на любим човек, не търсете повече. Посетете интернет магазин Caseland.bg и изберете своя свещник още сега!

 

 

 

 

Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 >