Елегантен свещник-Brilliant,Звезди 4

цена
15,7 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
18,8 лв.
sklad-krytoland:
ANO
tisk-krytoland:
NE
транспорт:
Безплатна доставка
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
745
Гаранция:
24 месеца
Размери:
7x7 cm
Описание:
Много добре изработена чаша, немско производство, която красиво ще освети всеки дом. След като запалите чаената свещ, тя създава красиво осветление и придава на дома ви релаксираща и спокойна атмосфера.
Материал:
Двупластова керамика
sklad-pocet:
997
бр

 

 

 

Свещникът Brilliant със звезди е перфектното допълнение към всеки дом, който търси елегантност и магия. Този красив свещник е идеален за всеки, който обича звездите и търси красота и уют в своя дом.

Със своя изискан дизайн, свещникът е направен, за да придаде уникален акцент на всеки дом. Красивите звезди на свещника придават усещане за магия и красота, което е перфектно за всяко време на годината.

Brilliant свещникът е направен от висококачествени материали и е издръжлив, така че да можете да се наслаждавате на красотата му дълго време.

Ако търсите перфектен подарък за приятел или близък, свещникът Brilliant със звезди е идеалният избор. Нека този елегантен свещник от Caseland.bg превърне дома ви в прекрасно място, където можете да се отпуснете и да се наслаждавате на красотата на живота под звездното небе.

 

Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 >