Елегантен свещник,Коледна нощ

цена
18,1 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
21,7 лв.
tisk-krytoland:
NE
sklad-krytoland:
ANO
транспорт:
Безплатна доставка
склад:
На склад при доставчика
оценка:
5
брой оценяващи:
420
Гаранция:
24 месеца
Материал:
Двупластова керамика
Описание:
Много добре изработена керамична купа немско производство, която красиво озарява всеки дом. След като запалите чаената свещ, тя създава чудесно осветление и придава релаксираща и спокойна атмосфера на дома ви.
Размери:
9x7 cm
sklad-pocet:
999
бр

Ако търсите нещо, което да добави топлина и уют във вашата коледна обстановка, тогава Елегантният свещник "Коледна нощ" от Caseland.bg е идеалният избор за вас.

Този прекрасен свещник е с уникален дизайн, който ще впечатли всеки гост у дома ви. Създаден е от висококачествен материал, който го прави здрав и устойчив на износване. Той е идеален за поставяне в хола, спалнята или дори на масата за вечеря.

Елегантният свещник "Коледна нощ" ще ви помогне да създадете уютна и топла атмосфера във вашата коледна обстановка. Той може да бъде използван като декорация на коледната елха или да бъде поставен на поднос заедно с други коледни украси.

Този свещник е перфектен подарък за ваш близък или приятел, който обича коледната магия и уют. Направете го част от коледната украса на ваш дом или го подарете на ваш любим човек и му подарете нещо изискано и магическо.

Заповядайте на Caseland.bg и поръчайте Елегантният свещник "Коледна нощ" още днес. Той е перфектният начин да добавите топлина и уют във вашата коледна обстановка и да зарадвате вашите близки с нещо изискано и магическо.

 

Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 >