Елеганен свещник Brillant,Рождество

цена
15,7 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
18,8 лв.
tisk-krytoland:
NE
sklad-krytoland:
ANO
транспорт:
Безплатна доставка
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
745
Гаранция:
24 месеца
Материал:
Двупластова керамика
Размери:
7x7 cm
Описание:
Много добре изработена чаша, немско производство, която красиво ще освети всеки дом. След като запалите чаената свещ, тя създава красиво осветление и придава на дома ви релаксираща и спокойна атмосфера.
sklad-pocet:
998
бр

Здравейте и добре дошли в интернет магазин caseland.bg! Ако търсите перфектния елегантен свещник за Рождество, ние имаме точното нещо за вас - свещник Brillant.

Свещникът Brillant е красиво изработен от качествени материали, които го правят издръжлив и стилен. Със своята елегантна форма и блестящия си дизайн, този свещник е перфектният акцент за всяко Рождествено тържество.

Но свещникът Brillant не е само красиво допълнение към вашата декорация. Той също така е много функционален. Можете да използвате свещника за да създадете уютна и романтична атмосфера в стаята си. Можете да го поставите на масата за вечеря или на камината, за да добавите още повече уют и топлина.

Когато избирате свещник за Рождество, ние знаем, че искате да създадете незабравими спомени с вашите близки и приятели. Свещникът Brillant може да помогне да направите това. Той е перфектен подарък за вашите любими хора или за тези, които ценят красивия дизайн и високото качество.

 

Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 >