Елегантен свещник-Brilliant,Коледа

цена
15,7 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
18,8 лв.
tisk-krytoland:
NE
sklad-krytoland:
ANO
транспорт:
Безплатна доставка
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
745
Гаранция:
24 месеца
Размери:
7x7 cm
Описание:
Много добре изработена чаша, немско производство, която красиво ще освети всеки дом. След като запалите чаената свещ, тя създава красиво осветление и придава на дома ви релаксираща и спокойна атмосфера.
Материал:
Двупластова керамика
sklad-pocet:
999
бр

Здравейте и добре дошли в интернет магазин caseland.bg! В търсене на елегантен свещник за коледното време? Ние имаме нещо специално за вас - свещник Brilliant.

Този прекрасен елегантен свещник е изработен от висококачествени материали, което го прави издръжлив и стилен. Неговият блестящ дизайн и красива форма го правят перфектно допълнение към всяка коледна декорация.

Но Brilliant не е само един красив свещник, той има и много други предимства. Той може да създаде уютна и романтична атмосфера във вашата стая. Можете да поставите свещника на масата за вечеря или на камината, за да добавите още повече уют и топлина.

Коледното време е перфектно за създаване на специални спомени с вашите близки и приятели, а свещник Brilliant може да ви помогне да го направите. Той е перфектен подарък за ваши близки, които обичат красивия дизайн и високото качество.

В caseland.bg сме горди с нашите продукти и гарантираме, че свещникът Brilliant ще ви предостави всичко, от което се нуждаете в един елегантен свещник за Коледа. Той е лесен за поддръжка и ще ви радва за много години напред.

Не се колебайте, поръчайте свещник Brilliant днес от интернет магазин caseland.bg и създайте незабравимо коледно изживяване за вас и вашите близки.

 

Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 >