Елегантен свещник,Сърничка

цена
18,1 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
21,7 лв.
tisk-krytoland:
NE
sklad-krytoland:
ANO
транспорт:
Безплатна доставка
склад:
На склад при доставчика
оценка:
5
брой оценяващи:
420
Гаранция:
24 месеца
Материал:
Двупластова керамика
Описание:
Много добре изработена керамична купа немско производство, която красиво озарява всеки дом. След като запалите чаената свещ, тя създава чудесно осветление и придава релаксираща и спокойна атмосфера на дома ви.
Размери:
9x7 cm
sklad-pocet:
999
бр

Елегантен свещник, който ще добави нотка на стил и уют във всяко помещение - това е точно това, което търсите! И ако търсите нещо още по-специално, нека ви представим Сърничката свещник от Caseland.bg.

Този свещник е направен от висококачествен материал и е с дизайн, който ще впечатли всеки гост у дома ви. Идеален е за поставяне в спалнята, хола или дори на работния ви бюро. Той е перфектен за романтична вечеря или за специален повод, като сватба или рожден ден.

Сърничката свещник е не само елегантен, но и функционален. Той може да се използва с различни размери свещи, което го прави изключително универсален. Освен това, материалът, от който е изработен, прави свещника изключително здрав и устойчив на износване.

Не се колебайте да добавите Сърничката свещник от Caseland.bg към вашия дом или да го подарите на ваш приятел или близък. Той е перфектен избор за всички, които ценят красотата и качеството на домашния интериор. Отидете на Caseland.bg и поръчайте сега!

 

Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 >