Елегантен свещник-Ангел

цена
18,1 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
21,7 лв.
транспорт:
Безплатна доставка
sklad-krytoland:
ANO
tisk-krytoland:
NE
склад:
На склад при доставчика
оценка:
5
брой оценяващи:
420
Гаранция:
24 месеца
Материал:
Двупластова керамика
Описание:
Много добре изработена керамична купа немско производство, която красиво озарява всеки дом. След като запалите чаената свещ, тя създава чудесно осветление и придава релаксираща и спокойна атмосфера на дома ви.
Размери:
9x7 cm
sklad-pocet:
995
бр

Ако търсите перфектния свещник за добавяне на единственост и магия в дома си, тогава не търсете повече! Caseland.bg предлага разнообразие от елегантни свещници, включително и невероятен свещник-ангел.

Този свещник-ангел е идеалният аксесоар за всеки, който търси да добави небесна атмосфера в дома си. С този свещник-ангел, Вие можете да създадете уютна и мистична обстановка, която ще Ви помогне да се отпуснете и да се насладите на моментите в дома си.

Свещникът е изработен от висококачествени материали, които го правят издръжлив и изключително елегантен. Той е с дизайн, който допълва всеки дом, като добавя допълнителен шик към вашия интериор.

Това, което прави този свещник-ангел изключителен, е, че е предназначен да бъде използван с течни свещи. Това не само допълва неговата уникалност, но също така Ви дава възможност да използвате свещи в различни цветове и аромати, които ще създадат един неповторим атмосферен ефект.

Накрая, не забравяйте да добавите подложки за свещници, за да осигурите максимална стабилност на свещника. Или може да изберете да добавите допълнителни аксесоари, като украси или цветя, за да направите Вашия свещник-ангел още по-красив.

Caseland.bg е мястото, където може да намерите невероятни свещници, включително и свещник-ангел, който ще ви помогне да създадете топла и уютна атмосфера в дома си. Техният голям избор от продукти и високо качество гарантират, че ще намерите точно това, от което се нуждаете, за да добавите лукс и стил в дома си.

 

Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 >