Елегантен свещник,Цвете

цена
18,1 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
21,7 лв.
tisk-krytoland:
NE
sklad-krytoland:
ANO
транспорт:
Безплатна доставка
склад:
На склад при доставчика
оценка:
5
брой оценяващи:
420
Гаранция:
24 месеца
Размери:
9x7 cm
Материал:
Двупластова керамика
Описание:
Много добре изработена керамична купа немско производство, която красиво озарява всеки дом. След като запалите чаената свещ, тя създава чудесно осветление и придава релаксираща и спокойна атмосфера на дома ви.
sklad-pocet:
995
бр

Ако търсите уникален свещник, който да добави красота и аромат във вашия дом, тогава трябва да разгледате свещника с цвете на Caseland.

Изработен от висококачествени материали, този свещник е перфектният начин да добавите цветна нотка в дома си. Неговият дизайн е вдъхновен от природата, като включва красиво цвете, което ще направи вашия дом по-жив и приятен за живеене.

Но това не е всичко - свещникът с цвете на Caseland е перфектният начин да създадете романтична атмосфера в дома си. Той може да се използва както за осветление, така и за украса на вашата маса или шкаф.

Но както всички продукти на Caseland, този свещник не е само заради своята красота. Той е направен от висококачествени материали, които го правят изключително здрав и устойчив. Това го прави идеален за използване в интернет магазин, като caseland.bg, където можете да бъдете сигурни, че ще получите продукт от най-високо качество.

Така че ако търсите уникален, елегантен и издръжлив свещник с красиво цвете, който да добави нотка на живост и аромат във вашата стая, не търсете повече. Свещникът с цвете на Caseland е точно това, което търсите. Посетете caseland.bg днес и поръчайте своя свещник.

 

Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 >