Външна батерия с два USB входа, един Micro USB вход и един USB C вход - 5000 mAh

цена
27,2 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
32,6 лв.
транспорт:
Безплатна доставка
sklad-krytoland:
ANO
tisk-krytoland:
NE
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
110
Гаранция:
24 месеца
брой USB входове:
3x + 1x micro usb + 1x USB-C
вход:
2.1A
изход:
1A
Капацитет на Powerbank:
5000 mAh
sklad-pocet:
1
бр

 

 

 

Ако сте от тези хора, които никога не са на едно място и се нуждаят от зареждане на своите устройства по всяко време, тази розова мобилна батерия е идеалното решение за вас.

Тази мобилна батерия разполага с два USB входа, Micro USB вход и USB C вход, и е с капацитет от 5000 mAh. Това е достатъчно, за да заредите вашето мобилно устройство няколко пъти, без да се налага да търсите контакт.

Стилната розова батерия е лека и удобна за носене, където и да отидете. Тя има компактен размер, който позволява лесно да се събере в джоба ви или в чантата ви. Така можете да бъдете сигурни, че ще бъдете винаги свързани, независимо къде се намирате.

С мощност от 5000 mAh, тази мобилна батерия е достатъчно мощна, за да заредите вашите устройства многократно, когато сте на път. Не трябва да се притеснявате, че ще останете без заряд, когато имате нужда от вашето мобилно устройство.

Тази мобилна батерия е съвместима с почти всички съвременни мобилни устройства, благодарение на Micro USB и USB C входовете. Тя ви позволява да зареждате две устройства едновременно, като намалява времето, необходимо за зареждане на всяко едно устройство.

Не се колебайте да поръчате тази розова мобилна батерия от caseland.bg. Тя е необходим аксесоар за всеки, който желае да бъде винаги свързан, където и да отиде.

Кейсове и флип калъфи за смартфон - CaseLand > Външни батерии (Power Bank) > Външна батерия с два USB входа, един Micro USB вход и един USB C вход - 5000 mAh

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 >