Външна батерия Swissten Power Line с капацитет от 5000 mAh

цена
36,3 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
43,5 лв.
транспорт:
Безплатна доставка
tisk-krytoland:
NE
sklad-krytoland:
ANO
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
110
Гаранция:
24 месеца
sklad-pocet:
3
бр

 

 

 

Swissten Power Line е мобилна батерия, която се отличава с висока надеждност и мощност, като е идеалното решение за всички, които търсят допълнително захранване на своите мобилни устройства, когато са на път.

Тази мобилна батерия има капацитет от 5000 mAh, което й позволява да зареди вашето устройство многократно, преди да изчерпа своя заряд. Това е перфектното решение, ако трябва да пътувате или да сте на места, където няма достъп до контакт.

Swissten Power Line е изработена от висококачествени материали, които я правят здрава и устойчива на надраскване и удари. Това означава, че можете да я използвате дълго време, без да се налага да заменяте батерията с нова.

Тази мобилна батерия е снабдена с един USB порт, който позволява зареждане на едно устройство едновременно. Това ви дава възможност да заредите вашето устройство бързо и лесно, без да отнема много време.

Swissten Power Line е съвместима с почти всички мобилни устройства, като е снабдена с различни кабели за зареждане. Така можете да заредите вашето устройство навсякъде и по всяко време.

Тази мобилна батерия е лесна за използване, с компактен дизайн и малко тегло. Това я прави лесна за носене и удобна за използване, където и да отидете.

Не пропускайте възможността да си осигурите Swissten Power Line - мощна и надеждна мобилна батерия с капацитет от 5000 mAh от caseland.bg. Тя е перфектното решение за всички, които търсят допълнително захранване на своите мобилни устройства, когато са на път.

 

 

 

Една надеждна и мощна мобилна батерия с капацитет от 5000 mAh, която предлага силна мощност и бързо зареждане. Тя е изработена от качествени и здрави материали с противоплъзгащо покритие, с много тънък дизайн. Има вход 5V/2A и изход 5V/макс. 2A.

Капацитет: 5000 mAh Батерия: Li-polymer Вход Micro USB: 5V DC A Вход USB-C: 5V DC 2A Размер: 99x63x13 мм Тегло: 128 г Материал: ABS+поликарбонат Включени аксесоари: кабел USB-C/USB-C, 3A, 1 метър.

 

Кейсове и флип калъфи за смартфон - CaseLand > Външни батерии (Power Bank) > Външна батерия Swissten Power Line с капацитет от 5000 mAh

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 >