Соларна външна батерия с LED светлина и компас - 10000 mAh - Черна

цена
42,3 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
50,8 лв.
sklad-krytoland:
ANO
транспорт:
Безплатна доставка
tisk-krytoland:
NE
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
110
Гаранция:
24 месеца
Компас:
Да
вход:
5.0V/2A
Капацитет на Powerbank:
10000 mAh
sklad-pocet:
3
бр

Соларната външна батерия с LED светлина и компас е изключително полезно устройство за всеки, който търси начин за зареждане на мобилните си устройства на открито. Тази външна батерия е снабдена с вграден соларен панел, който ви позволява да зареждате вашето устройство дори когато няма налично източник на електрозахранване.

Соларната външна батерия е изработена от висококачествени материали, което я прави устойчива на всякакви външни влияния. Тази батерия е с капацитет от 10000 mAh, което означава, че можете да заредите вашето мобилно устройство няколко пъти, без да имате нужда от електричество.

Соларната външна батерия е снабдена със LED светлина, която е много полезна, когато е мрачно или тъмно. Светлината е мощна и ярка, която ви осигурява достатъчно осветление във всяка ситуация. Това е идеалното решение, когато сте на къмпинг, разходка в планината или просто в тъмно място.

Освен това, соларната външна батерия е снабдена с компас, който ви помага да се ориентирате на открито. Това е много полезен инструмент, който ви помага да откриете правилния път, когато сте на къмпинг, планина или друго отдалечено място.

Соларната външна батерия е изработена в черен цвят, който я прави стилна и лесна за носене. Това е перфектното решение за всеки, който търси практично и удобно устройство за зареждане на мобилни устройства на открито.

Кейсове и флип калъфи за смартфон - CaseLand > Външни батерии (Power Bank) > Соларна външна батерия с LED светлина и компас - 10000 mAh - Черна

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 >