Соларна външна батерия с компас и LED светлина - 10000 mAh - Бяла

цена
39,3 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
47,2 лв.
sklad-krytoland:
ANO
транспорт:
Безплатна доставка
tisk-krytoland:
NE
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
110
Гаранция:
24 месеца
Компас:
Да
Капацитет на Powerbank:
10000 mAh
вход:
5.0V/2A
sklad-pocet:
6
бр

 

 

 

Ако търсите външна батерия, която да ви осигури енергия, дори когато сте извън дома и нямате достъп до електрическа мрежа, тази соларна външна батерия е идеалният избор за вас.

Тя е снабдена с вграден компас и светодиодна светлина, което я прави не само високофункционална, но и много удобна при пътувания на открито, където може да ви послужи като помощник при лоши светлинни условия.

С капацитет от 10000 mAh, тази външна батерия може да зареди вашите мобилни устройства повече от веднъж, преди да изчерпа своя заряд. Това означава, че вие ще имате достатъчно енергия за вашите устройства, където и да сте.

Тази соларна външна батерия може да се зарежда както чрез слънчеви лъчи, така и чрез USB връзка, което я прави много удобна за използване както в градските условия, така и при пътувания на открито.

Батерията е изработена от висококачествени материали, които я правят устойчива на удари и надрасквания, а бялата й визия я прави и модерна и елегантна.

Не пропускайте възможността да си осигурите тази соларна външна батерия от caseland.bg - перфектният избор за всички, които търсят удобство, висока мощност и вградени допълнителни функции.

 

 

 

Тази соларна външна батерия е снабдена и с LED индикатор за нивото на зареждане, който ще ви даде ясна представа за колко оставащ заряд има батерията. Също така, тя има и защита от прегряване, пренапрежение и късо съединение, което я прави безопасна за употреба.

Слънчевата външна батерия е съвместима с повечето мобилни устройства, включително смартфони, таблети, фотоапарати и други електронни устройства с Micro USB връзка. Тя има 3 USB порта, така че можете да зареждате до три устройства едновременно.

С капацитет от 10000 mAh, тази външна батерия е перфектното решение за дълги пътувания или за тези моменти, когато не можете да зареждате устройствата си от електрическа мрежа. Тя е лесна за пренасяне благодарение на своя компактен размер и лека конструкция, което я прави идеална за пътувания.

Ако търсите качествена външна батерия, която да ви осигури енергия дори когато сте на открито, тази соларна външна батерия е идеалният избор за вас. Поръчайте я сега от caseland.bg и се наслаждавайте на нейните много полезни функции.

Кейсове и флип калъфи за смартфон - CaseLand > Външни батерии (Power Bank) > Соларна външна батерия с компас и LED светлина - 10000 mAh - Бяла

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 >