Соларна външна батерия с компас и LED светлина - 10000 mAh - кафява

цена
39,3 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
47,2 лв.
sklad-krytoland:
ANO
транспорт:
Безплатна доставка
tisk-krytoland:
NE
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
110
Гаранция:
24 месеца
Капацитет на Powerbank:
10000 mAh
Компас:
Да
вход:
5.0V/2A
sklad-pocet:
4
бр

 

 

 

Ако търсите външна батерия, която да не зависи от електрическата мрежа, тази соларна външна батерия е идеалното решение за вас. Тя има капацитет от 10000 mAh и съчетава в себе си функциите на външна батерия, компас и LED светлина.

Тази соларна външна батерия има вграден соларен панел, който ще ви позволи да я зареждате с помощта на слънчевата светлина. Това е особено полезно, когато сте на открито и нямате достъп до електрическа мрежа. Освен това, тя има и LED светлина, която може да ви освети в тъмнината, когато сте на къмпинг или при други подобни ситуации.

Тази соларна външна батерия е изключително лесна за употреба. Просто поставете я на слънце и тя ще започне да се зарежда. Когато не е на слънце, можете да я заредите чрез Micro USB връзка. Тя е съвместима с повечето мобилни устройства, включително смартфони, таблети, фотоапарати и други електронни устройства с Micro USB връзка.

С капацитет от 10000 mAh, тази външна батерия е способна да зареди множество устройства, като същевременно с това осигурява сигурност и защита на вашите устройства. Освен това, тя има и вграден компас, който ще ви помогне да се ориентирате, когато сте на открито.

Ако търсите надеждна и удобна външна батерия, която да не зависи от електрическата мрежа, тази соларна външна батерия е идеалният избор за вас. Поръчайте я сега от caseland.bg и се насладете на нейните много функции и възможности.

 

 

Кейсове и флип калъфи за смартфон - CaseLand > Външни батерии (Power Bank) > Соларна външна батерия с компас и LED светлина - 10000 mAh - кафява

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 >