Външна батерия с 3 USB входа - 30000 mAh - Синя

цена
42,3 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
50,8 лв.
sklad-krytoland:
ANO
tisk-krytoland:
NE
транспорт:
Безплатна доставка
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
110
Гаранция:
24 месеца
брой USB входове:
3x + 1x micro usb
вход:
2.1A
изход:
1A
Капацитет на Powerbank:
30000 mAh
sklad-pocet:
2
бр

Външна батерия с 3 USB входа - 30000 mAh - Синя

 

Никога повече да не се притеснявате от изтощена батерия на Вашия телефон или таблет, когато имате в ръце тази мощна външна батерия с капацитет от 30000 mAh. С три USB входа можете да зареждате до три устройства едновременно, без да губите време или да се притеснявате за тяхното зареждане.

Тази външна батерия е перфектен избор за активни хора, които не могат да си позволят да бъдат без телефон, таблет или лаптоп. Изработена е в елегантен черен цвят, който ще пасне на всеки стил и мода.

Компактният дизайн на тази външна батерия прави лесно да я носите навсякъде, където и да отидете. Можете да я приберете в чантата или джоба си и да я вземете със себе си на път, на работа или на училище.

Но това, което прави тази външна батерия толкова особена, са нейните способности. С 30000 mAh капацитет можете да зареждате устройствата си повече от няколко пъти, преди да трябва да я зареждате отново. Това е перфектно, ако пътувате дълго време или ако използвате много приложения, които консумират много батерия.

Купуването на тази външна батерия с 3 USB входа от Caseland.bg е бързо, лесно и сигурно. Ние предлагаме безплатна доставка и възможност за връщане на продукта в рамките на 14 дни, ако не сте напълно удовлетворени. С тази външна батерия ще имате мощен и надежден източник на енергия, който ще Ви помогне да бъдете винаги свързани и готови за всичко.

Кейсове и флип калъфи за смартфон - CaseLand > Външни батерии (Power Bank) > Външна батерия с 3 USB входа - 30000 mAh - Синя

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 >