Keрамичен свещник starlight - 524

цена
19,9 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
23,9 лв.
транспорт:
Безплатна доставка
sklad-krytoland:
ANO
tisk-krytoland:
NE
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
696
Гаранция:
24 месеца
Материал:
Керамика
Размери:
8x12 cm
съдържа две части:
Пластина, фланец
sklad-pocet:
1
бр

Независимо дали търсите идеален подарък за специален човек или просто желаете да създадете уютна атмосфера у дома, керамичният свещник Starlight-524 на Caseland.bg е перфектният избор.

Този красив и елегантен свещник е изработен от висококачествена керамика, която го прави устойчив на високи температури и го прави дълготраен. Но неговата красота не е само в материала, от който е направен. Свещникът има изящен дизайн, който се вписва перфектно във всяка стилна обстановка.

Но красотата на Starlight-524 не е само външна. Когато запалите свещта, ще видите как той превръща обикновената вечер в романтичен момент. Огънят на свещта създава прекрасна светлина, която се разпростира из цялата стая. Така можете да създадете уютно и релаксиращо настроение във всяка обстановка.

Керамичният свещник Starlight-524 на Caseland.bg е перфектният подарък за всеки повод - рожден ден, сватба, Великден, Коледа или просто като символ на вашата любов и внимание към близките ви. Той е идеален за декорация на дома или офиса, като в същото време ви дава възможността да създадете атмосфера на спокойствие и уют.

Купете керамичният свещник Starlight-524 на Caseland.bg и ще получите не само един красив и изящен предмет, но и възможността да създадете моменти на уют и спокойствие в живота си. Не пропускайте тази възможност и поръчайте своя свещник сега!

 

Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 5 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 5 >