Keрамичен свещник Starlight - 247

цена
19,9 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
23,9 лв.
транспорт:
Безплатна доставка
sklad-krytoland:
ANO
tisk-krytoland:
NE
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
696
Гаранция:
24 месеца
Материал:
Керамика
Описание:
Много добре изработен керамичен свещник, немско производство, който ще освети красиво всеки дом. След като запалите чаена свещ, тя създава красиво осветление и придава на дома ви релаксираща и спокойна атмосфера.
Размери:
8x12 cm
съдържа две части:
Пластина, фланец
sklad-pocet:
2
бр

Керамичният свещник Starlight - 247 е висококачествен продукт, който съчетава красив дизайн с практичност. Създаден от висококачествени материали, този свещник е идеален за дома или офиса, като добавя елегантност и уют на всяко пространство.

Този керамичен свещник е устойчив на топлина и може да бъде използван безопасно за поставяне на свещи. Неговата уникална форма и изискан дизайн го правят перфектен за всякакви поводи, като рожденни дни, сватби, празници или просто като декоративен елемент за вашия дом.

Свещникът е с размери 24 x 7 см, което го прави достатъчно голям, за да привлича вниманието на всички, които го видят. Неговият бял цвят и изчистеният му дизайн го правят перфектно съчетание за всякакъв интериор.

Ако сте интернет магазин, който търси красив и практичен продукт, който да предложите на своите клиенти, керамичният свещник Starlight - 247 е перфектният избор. Той е идеален за всички, които обичат красивите и качествени неща в живота. Със своята изисканост и функционалност, този свещник ще бъде идеалният подарък за всякакъв повод.

В Caseland.bg, ние ви предлагаме керамичният свещник Starlight - 247 на достъпна цена, за да можете да се насладите на красивия му дизайн и качествените му материали, без да натоварвате вашия бюджет.

Не се колебайте да добавите керамичният свещник Starlight - 247 към вашата колекция от продукти и да го предложите на вашите клиенти днес! Той ще ги остави впечатлени и ще бъде перфектният акцент за техния дом или офис.

 

Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 5 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 5 >