Keрамичен свещник Starlight - 287

цена
19,9 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
23,9 лв.
транспорт:
Безплатна доставка
tisk-krytoland:
NE
sklad-krytoland:
ANO
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
696
Гаранция:
24 месеца
Материал:
Керамика
Описание:
Много добре изработен керамичен свещник, немско производство, който ще освети красиво всеки дом. След като запалите чаена свещ, тя създава красиво осветление и придава на дома ви релаксираща и спокойна атмосфера.
съдържа две части:
Пластина, фланец
Размери:
8x12 cm
sklad-pocet:
2
бр

 

Ако търсите нещо, което да придаде уют и изисканост на вашето пространство, керамичният свещник Starlight - 287 е точно това, от което се нуждаете. Този свещник е изработен от висококачествена керамика, която му придава издръжливост и устойчивост на високи температури. Неговият уникален дизайн и форма правят този свещник прекрасно допълнение към всяко интериорно пространство.

Керамичният свещник Starlight - 287 не е просто красив аксесоар за дома. Той е изключително практичен и функционален. Този свещник е проектиран да осигурява безопасно горене на свещи и да запазва чистотата на вашия дом. Той има специално покритие, което предотвратява изтичането на восък, осигурявайки перфектно горене на свещите във всяко време.

Керамичният свещник Starlight - 287 е идеален за тези, които търсят перфектното допълнение към своя дом. Свещникът може да бъде поставен на маса, върху камината или дори на полица. Когато гори свещта вътре във свещника, той създава мека, релаксираща атмосфера и добавя топлина и уют към вашето пространство.

С керамичният свещник Starlight - 287 вашето пространство ще изглежда още по-стилно и изискано. Не само той е прекрасен аксесоар, но също така е и чудесен подарък за ваши близки и приятели. Представете си да декорирате вашата дневна стая, спалня или хол с този елегантен свещник, който ще превърне вашето пространство в истински уютен кът.

Ако търсите качествен и елегантен керамичен свещник, който да придаде уют и изисканост на вашето пространство, тогава керамичният свещник Starlight -287.Поръчайте на нашият сайт Caseland.bg днес.

 

 

 

 

 

 

Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 5 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 5 >