Керамичен свещник Starlight-197

цена
19,9 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
23,9 лв.
sklad-krytoland:
ANO
tisk-krytoland:
NE
склад:
В наличност
оценка:
4.9
брой оценяващи:
696
Гаранция:
24 месеца
Размери:
8x12 cm
съдържа две части:
Пластина, фланец
Материал:
Керамика
sklad-pocet:
2
бр

Керамичният свещник Starlight-197 е стилен и елегантен декоративен елемент, който ще допълни всяко домашно пространство с уют и топлина. Изработен е от висококачествени материали и е създаден с внимание към детайла, за да внесе чувство на спокойствие и релаксация.

Един от най-големите му предимства е неговата красива визия. Формата и цветът на свещника го правят перфектен декоративен елемент за всяко помещение. Освен това, свещника идва в красива опаковка, която го прави идеален подарък за различни поводи като рожденни дни, сватби и Коледа.

Керамичният свещник Starlight-197 е идеален за онлайн магазини като Caseland.bg, тъй като може да бъде лесно доставен до всяка точка в страната. Това го прави изключително удобен за онлайн пазаруване.

Още едно голямо предимство на този керамичен свещник е неговата издръжливост. Можете да използвате свещи с различни размери в свещника, за да придадете уникалност и стил. Това го прави много икономичен и удобен за вас.

Без значение дали го купувате за себе си или за подарък, керамичният свещник Starlight-197 е перфектният избор за всеки, който търси красив и функционален декоративен елемент за своя дом. Купете го от онлайн магазина Caseland.bg днес и създайте уютна атмосфера у дома!

 

 

 

 

 

 

Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 5 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 5 >