Keрамичен свещник Starlight - 261

цена
19,9 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
23,9 лв.
транспорт:
Безплатна доставка
tisk-krytoland:
NE
sklad-krytoland:
ANO
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
696
Гаранция:
24 месеца
Материал:
Керамика
съдържа две части:
Пластина, фланец
Описание:
Много добре изработен керамичен свещник, немско производство, който ще освети красиво всеки дом. След като запалите чаена свещ, тя създава красиво осветление и придава на дома ви релаксираща и спокойна атмосфера.
Размери:
8x12 cm
sklad-pocet:
3
бр

Керамичен свещник Starlight - 261: Вашето ново любимо допълнение към дома.

Ако търсите перфектното допълнение към вашия дом, керамичният свещник Starlight - 261 е точно това, от което се нуждаете. Той е изработен от висококачествена керамика, която му придава елегантност и изисканост. Неговият уникален дизайн и форма правят този свещник прекрасно допълнение към всеки интериор.

Но свещника Starlight - 261 не е просто красив аксесоар за дома. Той също така е изключително практичен и функционален. Този свещник е проектиран да осигурява безопасно горене на свещи и да запазва чистотата на вашия дом. Той има специално покритие, което предотвратява изтичането на восък, осигурявайки перфектно горене на свещите във всяко време.

С керамичния свещник Starlight - 261 вашият дом ще изглежда още по-стилно и уютно. Не само той е прекрасен аксесоар, но също така е и чудесен подарък за ваши близки и приятели. Представете си да декорирате вашата дневна стая, спалня или хол с този елегантен свещник, който ще превърне вашето пространство в истински уютен кът.

Ако търсите качествен и елегантен керамичен свещник, който ще отговаря на вашите изисквания за безопасност и красота, тогава свещникът Starlight - 261 е точно това, от което се нуждаете. Посетете Caseland.bg, за да го закупите сега!

 

 

 

 

 

 

Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 5 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 5 >