Keрамичен свещник starlight - 124

цена
19,9 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
23,9 лв.
sklad-krytoland:
ANO
tisk-krytoland:
NE
транспорт:
Безплатна доставка
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
696
Гаранция:
24 месеца
Описание:
Много добре изработен керамичен свещник, немско производство, който ще освети красиво всеки дом. След като запалите чаена свещ, тя създава красиво осветление и придава на дома ви релаксираща и спокойна атмосфера.
Материал:
Керамика
Размери:
8x12 cm
съдържа две части:
Пластина, фланец
sklad-pocet:
4
бр

Керамичният свещник Starlight - 124 е перфектното допълнение към всеки дом, който търси уют и топлина. Създаден от висококачествен материал, керамиката е издръжлива и дълготрайна, като осигурява стилно и изискано излъчване.

Красивите звездни детайли на свещника са впечатляващо допълнение към неговия дизайн. Създавайки мека и уютна атмосфера, когато се използва, Starlight - 124 е перфектният начин да промените обстановката във вашия дом или офис.

Освен това, този свещник е идеален за интернет магазини като Caseland.bg, който търси начин да предложи на клиентите си качествени и стилни продукти. Starlight - 124 е перфектният подарък за всеки, който търси да добави уют и топлина в дома си или за някого, който търси елегантен декоративен акцент.

Закупувайки Starlight - 124 от Caseland.bg, можете да се уверите, че получавате висококачествен продукт на достъпна цена. Като добавите този свещник към вашата колекция от декоративни елементи, ще създадете прекрасен дизайн, който ще бъде оценен от всички, които го видят. Не пропускайте възможността да добавите красивия и стилен Starlight - 124 към вашия дом или да го подарите на любим човек.

 

Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 5 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 5 >