Keрамичен свещник starlight - 255

цена
19,9 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
23,9 лв.
sklad-krytoland:
ANO
tisk-krytoland:
NE
транспорт:
Безплатна доставка
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
696
Гаранция:
24 месеца
съдържа две части:
Пластина, фланец
Описание:
Много добре изработен керамичен свещник, немско производство, който ще освети красиво всеки дом. След като запалите чаена свещ, тя създава красиво осветление и придава на дома ви релаксираща и спокойна атмосфера.
Материал:
Керамика
Размери:
8x12 cm
sklad-pocet:
5
бр

Керамичният свещник Starlight - 255 е красив и изискан декоративен елемент, който ще придаде уют и топлина на всяко домашно пространство. Той е изработен от висококачествени материали и е създаден с внимание към детайла, за да внесе чувство на спокойствие и релаксация.

Едно от големите предимства на този керамичен свещник е неговата красива визия. Неговият форма и цвят го правят перфектен декоративен елемент за всяко помещение. Също така, свещника идва в красива опаковка, което го прави идеален подарък за специални поводи като рожденни дни, сватби и Коледа.

Керамичният свещник Starlight - 255 е идеален избор за онлайн магазини като Caseland.bg, тъй като може да бъде лесно доставен до всяка точка в страната. Това го прави изключително удобен за онлайн пазаруване.

Едно от най-големите предимства на този керамичен свещник е неговата устойчивост. Можете да използвате свещи с различни размери в свещника, за да му придадете уникалност и стил. Това го прави много икономичен и удобен за вас.

Независимо дали го купувате за себе си или за подарък, керамичният свещник Starlight - 255 е перфектен избор за всяка домакиня, която търси красив и функционален декоративен елемент за своя дом. Купете го от онлайн магазина Caseland.bg днес и създайте уютна атмосфера у дома!

 

 

 

 

Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 5 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 5 >