Keрамичен свещник starlight - 316

цена
19,9 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
23,9 лв.
sklad-krytoland:
ANO
tisk-krytoland:
NE
транспорт:
Безплатна доставка
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
696
Гаранция:
24 месеца
съдържа две части:
Пластина, фланец
Материал:
Керамика
Описание:
Много добре изработен керамичен свещник, немско производство, който ще освети красиво всеки дом. След като запалите чаена свещ, тя създава красиво осветление и придава на дома ви релаксираща и спокойна атмосфера.
Размери:
8x12 cm
sklad-pocet:
3
бр

Керамичният свещник Starlight - 316 е перфектен избор за тези, които търсят нещо стилно и функционално, за да украсят своя дом или офис. Той е изработен от висококачествени материали и е създаден с уникален дизайн, който го прави перфектен допълнение към всяко интериорно решение.

Този красив керамичен свещник е идеален за поставяне в дневната, спалнята, банята или офиса. Той създава приятна атмосфера и добавя уют и комфорт във всяко помещение. Светлината, която излъчва, е мека и приятна за окото, което го прави перфектен за спокойни вечери вкъщи или романтични вечери.

Керамичният свещник Starlight - 316 е идеален за тези, които ценят качеството и уникалния дизайн. Той е изключително красив и може да се използва и като декоративен елемент във всяко помещение.

Наличието на керамичният свещник Starlight - 316 в интернет магазина Caseland.bg прави закупуването му лесно и удобно. Само с няколко клика можете да го добавите към количката си и да го получите бързо и лесно, без да напускате уюта на дома си.

Не пропускайте възможността да поръчате керамичният свещник Starlight - 316 от Caseland.bg и да украсите своя дом или офис с този изискан и красив продукт. Той е перфектният подарък за вас или вашите близки и ще ви помогне да създадете уют и спокойствие във вашето пространство.

 

Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 5 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 5 >