Keрамичен свещник starlight - 246

цена
19,9 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
23,9 лв.
tisk-krytoland:
NE
sklad-krytoland:
ANO
транспорт:
Безплатна доставка
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
696
Гаранция:
24 месеца
съдържа две части:
Пластина, фланец
Материал:
Керамика
Размери:
8x12 cm
sklad-pocet:
3
бр

Керамичният свещник Starlight - 246 е перфектното допълнение към вашия дом, което ще внесе топлина и уют във всяка стая. Ако търсите качествен и елегантен свещник, който да бъде в центъра на вниманието на всеки гост, този продукт е точно за вас.

Керамичният свещник е изработен от висококачествени материали и е изключително здрав и устойчив. Той е създаден с най-високите стандарти на качество, за да осигури на клиентите най-доброто изживяване от пазаруването на Caseland.bg.

Starlight - 246 е перфектният подарък за вашите близки и приятели, които обичат да декорират своя дом с красиви и изискани елементи. Този керамичен свещник има уникален дизайн, който ще добави усещане за лукс и изисканост във всяка стая.

Купуването на този продукт от Caseland.bg е лесно и удобно. Сайтът предлага бързо и сигурно пазаруване, като предоставя голямо разнообразие от продукти за дома. Необходимо е само да направите поръчката си и да се насладите на бързата доставка до вашия дом.

Не се колебайте да добавите този керамичен свещник във вашия дом. Той е перфектният избор за всеки, който търси красив и практичен елемент за декорацията на своя дом. Посетете Caseland.bg и поръчайте своя Starlight - 246 днес!

 

Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 5 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 5 >