Keрамичeн свещник Starlight - 251

цена
19,9 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
23,9 лв.
транспорт:
Безплатна доставка
tisk-krytoland:
NE
sklad-krytoland:
ANO
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
696
Гаранция:
24 месеца
съдържа две части:
Пластина, фланец
Описание:
Много добре изработен керамичен свещник, немско производство, който ще освети красиво всеки дом. След като запалите чаена свещ, тя създава красиво осветление и придава на дома ви релаксираща и спокойна атмосфера.
Материал:
Керамика
Размери:
8x12 cm
sklad-pocet:
7
бр

 

 

 

Керамичен свещник Starlight - 251: Добавете топлина и уют към вашето пространство

Ако търсите нещо, което да добави топлина и уют към вашия дом, керамичният свещник Starlight - 251 е идеалното решение. Този свещник е изработен от висококачествена керамика, която му придава издръжливост и устойчивост на високи температури. Неговият уникален дизайн и форма правят този свещник прекрасно допълнение към всяко интериорно пространство.

Но керамичният свещник Starlight - 251 не е просто красив аксесоар за дома. Той е изключително практичен и функционален. Този свещник е проектиран да осигурява безопасно горене на свещи и да запазва чистотата на вашия дом. Той има специално покритие, което предотвратява изтичането на восък, осигурявайки перфектно горене на свещите във всяко време.

Керамичният свещник Starlight - 251 е идеален за тези, които търсят перфектното допълнение към своя дом. Свещникът може да бъде поставен на маса, върху камината или дори на полица. Когато гори свещта вътре във свещника, той създава мека, релаксираща атмосфера и добавя топлина към вашето пространство.

С керамичният свещник Starlight - 251 вашето пространство ще изглежда още по-стилно и уютно. Не само той е прекрасен аксесоар, но също така е и чудесен подарък за ваши близки и приятели. Представете си да декорирате вашата дневна стая, спалня или хол с този елегантен свещник, който ще превърне вашето пространство в истински уютен кът.

Ако търсите качествен и елегантен керамичен свещник, който да добави топлина и уют към вашето пространство, тогава керамичният свещник Starlight - 251 е точно това от което имате нужда.Поръчайте сега на Caseland.bg.

 

 

 

 

 

 

Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 5 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 5 >