Keрамичен свещник starlight - 431

цена
19,9 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
23,9 лв.
транспорт:
Безплатна доставка
sklad-krytoland:
ANO
tisk-krytoland:
NE
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
696
Гаранция:
24 месеца
Материал:
Керамика
Описание:
Много добре изработен керамичен свещник, немско производство, който ще освети красиво всеки дом. След като запалите чаена свещ, тя създава красиво осветление и придава на дома ви релаксираща и спокойна атмосфера.
Размери:
8x12 cm
съдържа две части:
Пластина, фланец
sklad-pocet:
2
бр

Ако търсите красив и елегантен начин да оформите вашия дом или да подарите нещо специално на любим човек, керамичният свещник Starlight-431 е идеалният избор за вас!

Предлагайки се на Caseland.bg, този керамичен свещник е перфектният акцент за всяко помещение, като внесе уют и топлина, които ще се радвате да се връщате при тях всеки ден.

Starlight-431 е ръчно изработен свещник с дискретен дизайн, който съчетава класически и модерни елементи. Отделните му звездички, изрязани от керамиката, позволяват на светлината да преминава през тях, създавайки уникален ефект на звездно небе във вашата стая.

Този свещник не е само красив, но и практичен. Той е достатъчно голям, за да побере голяма свещ и ще ви осигури часове наслада на топлината й. Красивото му изпълнение и качествената му изработка го правят идеален подарък за всеки повод - от рожден ден до сватба или като домашен подарък.

И не забравяйте, купувайки от Caseland.bg, вие получавате гарантирано качество на продукта, както и бърза и сигурна доставка до вашата врата. Не се колебайте и поръчайте вашият "Starlight" керамичен свещник днес и се насладете на красотата и уюта, който той ще донесе във вашето жилище.

 

Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 5 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 5 >