Keрамичен свещник Starlight - 355

Keрамичен свещник Starlight - 355
Keрамичен свещник Starlight - 355
цена
19,9 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
23,9 лв.
транспорт:
Безплатна доставка
tisk-krytoland:
NE
sklad-krytoland:
ANO
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
696
Гаранция:
24 месеца
Материал:
Керамика
Описание:
Много добре изработен керамичен свещник, немско производство, който ще освети красиво всеки дом. След като запалите чаена свещ, тя създава красиво осветление и придава на дома ви релаксираща и спокойна атмосфера.
Размери:
8x12 cm
съдържа две части:
Пластина, фланец
sklad-pocet:
4
бр

Керамичният свещник Starlight-355 е един стилен и елегантен аксесоар за всеки дом, който може да бъде закупен от онлайн магазина Caseland.bg. Той е изработен от висококачествена керамика, която му придава издръжливост и красив външен вид.

Свещникът Starlight-355 е идеален за създаване на топла и релаксираща атмосфера във вашето жилище. Той може да бъде поставен върху масата, на полица или върху прозорче и да добави допълнителен уют в стаята. Неговата естетична стойност ще накара всеки да се чувства уютно и спокойно.

Керамичният свещник Starlight-355 е много лесен за поддръжка и почистване. Може да се почисти лесно с помощта на мека кърпа и не изисква специални грижи. Това го прави перфектен за ежедневна употреба в дома.

Освен това, свещникът е безопасен за употреба и не представлява риск от пожар. Можете да го използвате във всяка стая в дома си, без да се тревожите за безопасността си.

Ако търсите един елегантен аксесоар за вашето жилище или търсите перфектен подарък за любим човек, керамичният свещник Starlight-355 е перфектният избор. Посетете онлайн магазин Caseland.bg и го поръчайте още днес, за да добавите уют и елегантност във вашия дом.

 

Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 5 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 5 >